Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΔΟΚΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΒΡΕΦ/ΚΟΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΗΤΕΙΑΣ

   https://www.paidiatros.com/assets/image/imageoriginal/paidikos_stathmos_pws_na_profilaksete_to_paidi_apo_arrwsties.jpgΟ Δ.Ο.Κ.Α.Σ. ενημερώνει τους γονείς των βρεφών και των νηπίων  που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στον Βρεφικό Παιδικό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Σητείας μέσω προγραμμάτων της Ε.Ε.Τ.Α.Α.,

ότι  από την Δευτέρα 23 Αυγούστου και ώρα 08:00π.μ. έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρα 15:00μ.μ, όσοι είναι δικαιούχοι voucher θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον οργανισμό μας κοινοποιώντας  μας  τα μόρια  που  αναφέρονται  στο voucher τους  προκειμένου να    καταγραφούν  και βάσει αυτών να καταρτιστούν  οι  κατάλογοι των βρεφών και των νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Σταθμούς μας, μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων.

  Οποιαδήποτε ενημέρωση για voucher γίνει σε εμάς μετά την καταληκτική ημερομηνία  δεν θα ληφθεί υπόψιν στην κατάρτιση των αρχικών πινάκων αλλά σε δεύτερη φάση εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στις κατηγορίες ενδιαφέροντος τους.

     Το 70%των θέσεων μας θα καλυφθεί από παιδιά με voucher ενώ το υπόλοιπο 30% μέσω της μοριοδότησης που θα λάβουν από την αίτηση εγγραφής των παιδιών τους στον Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

 

 Για τυχόν διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο

2843.0.23775,  κα Κρασαδάκη Ειρήνη, ώρες γραφείου

 

                                                                                                               Εκ  του  Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

Συνολικες προβολες σελιδας