Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού που διεξήχθησαν σήμερα στη Σητεία

 

Από την Πολιτική Προστασία του δήμου Σητείας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας σήμερα Πέμπτη 15/7/2021.

Προσήλθαν για επανέλεγχο 127 συνδημότες μας και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κα Λένα Μπορμπουδακη που προγραμμάτισε τη δράση, σε συνεργασία με την επόπτρια ιατρό της ΚΟΜΥ Λασιθίου κα Αθηνά Καρπούζη, το προσωπικό της ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών τέστ, καθώς επίσης και το προσωπικό των εθελοντικών μας ομάδων ΕΔΕΑΚ και Ερυθρός Σταυρό – Σαμαρείτες, που βοήθησαν στη οργάνωση του χώρου των τέστ και της ρύθμισης της κυκλοφορίας .

Ένα ευχαριστώ στο Πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου Σητείας Μανώλη Λιλιμπακη για τη παραχώρηση του γραφείου για την υλοποίηση της δράσης..

Πέραν του καλού αποτελέσματος συνεχίζουμε την τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Επιβάλλεται περισσότερη προσοχή καθ’ ότι τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα αναφορικά με μια εμφανιζόμενη έξαρση κρουσμάτων.

Προσοχή σε όσους ταξιδεύουν να εφαρμόσουν τη κυβερνητική διάταξη.

Όσοι διαγνώσκονται θετικοί κατόπιν δική τους πρωτοβουλία σε ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ καθώς και οι στενές επαφές αυτών . Επιτακτική ανάγκη η επίδειξη της ατομικής ευθύνης από όλους μας προς όφελος της δημόσιας υγείας.

Θα ακολουθήσει νέος δειγματοληπτικός έλεγχος rapid test για το Δήμο Σητείας, την ερχόμενη Δευτέρα 19/7 και Πέμπτη 22/7.

Αϊλαμάκης Γιώργος

Αντιδήμαρχος ΠΠ

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας