Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Σητεία: Θετικός στον κορονοϊό ο Προϊστάμενος Καθαριότητας του Δήμου

 Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε χθες ο Προϊστάμενος της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Σητείας, ο οποίος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στη κλινική COVID-19 με χαμηλό οξυγόνο.

Παράλληλα, σε τεστ θα υποβληθούν και οι σαράντα εργαζόμενοι στην καθαριότητα, ενώ έγινε απολύμανση στις υπηρεσίες του Δήμου.

Και στο Παλαίκαστρο σήμερα  θα γίνουν rapid tests.

 

Πηγή : Ert.gr

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Σητεία: Κρούσμα κορωνοϊού στην Υπηρεσία της Καθαριότητας

  

Άλλο ένα θετικό κρούσμα στον Δήμο Σητείας

Επιβεβαιωμένο κρούσμα στον Τομέα της Καθαριότητας 

 Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Σητείας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος στην Καθαριότητα υποβλήθηκε σε τεστ σήμερα και βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ από το απόγευμα βρίσκεται εκτός υπηρεσίες και σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σητείας κ. Γιώργο Ζερβάκη την Παρασκευή θα υποβληθούν σε τεστ και οι σαράντα εργαζόμενοι στην καθαριότητα, ενώ έγινε απολύμανση στις υπηρεσίες του Δήμου.

Όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr «την Παρασκευή θα υποβληθούν σε τεστ οι εργαζόμενοι. Κινούμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας».

Ωστόσο όπως διευκρίνισε οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν κανονικά στην εργασία τους, καθώς δεν εκτίθενται σε κίνδυνο, αφού η εργασία τους είναι σε εξωτερικό χώρο, την ίδια ώρα που αναστάτωση και ανησυχία έχει προκαλέσει αυτή η εξέλιξη στους εργαζόμενους του δήμου της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Πηγή : Nέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας