Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Παλαίκαστρο και καραντίνα - "Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, οι ανθρωποι ανοίγουν τα μαγαζιά τους και κάνουν κανονικα τις εργασίες τους"

Ακολουθεί μήνυμα του λάβαμε από αναγνώστη του Sitia-News

Γεια σας και χρόνια πολλά. 

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο χωριό μας με τον ιό και την καραντίνα και όλα αυτά που ακούμε καθημερνά από τους αρμόδιους και τους αναρμόδιους.

Έλεος !! Ας μας ξεκαθαρίσετε τι να κάνουμε όσοι δεν έχουμε του ιό .  Εδώ βλέπω κάθε μέρα μαγαζιά ανοικτά, βόλτες, προμηθευτές να πηγαινοέρχονται με τα αυτοκίνητα τους , οι άνθρωποι να πηγαίνουν στις αγροτικές τους εργασίες ελιές , κλαδέματα κ.λπ. Η αστυνομία να μοιράζει πρόσημα και πολύ καλά κάνει σε κάποιες περιπτώσεις .

 Το θέμα είναι ότι μας έχουν τρελάνει με τις εντολές τους!!! Ένας  υπεύθυνος λέει ότι μπορείς να πας όπου θες αφού είσαι  (καθαρός)  και  στο εγκρίνει ο ΕΟΔΥ με το μήνυμα ή με έγγραφο ,αλλά εντός της περιφέρειας του Παλαικάστρου. Ο άλλος ότι όχι δεν μπορείτε να πάτε πουθενά . Ένα μεγάλο αλαλούμ και ένα χάος!!!!

 Μπορεί να βγει ΈΝΑΣ  επίσημος και ενημερωμένος φορέας π.χ. Αστυνομία ή  Δήμος και να μας πουν τι να κάνουμε; Εγώ που δεν έχω τον ιό μπορώ να πάω να μαζέψω τις ελιές μου, με ένα ή δύο εργάτες ή έστω με άτομα της οικογένειας που δεν έχουν τον ιό;  Αν όχι υπάρχει μέριμνα για καταγραφή της ζημίας  (θα πέσουν )   κ.λπ. 

Πείτε μας τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι!!!!        





Συνολικες προβολες σελιδας