Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Γ. Ζερβάκης: “Σε ύφεση είναι ο κορονοϊός στην περιοχή”

 

Αρνητικά ήταν τα 646 rapid test που πραγματοποιήθηκαν μέσω drive through στη Σητεία το Σάββατο. Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης σε δηλώσεις του στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη ανέφερε:

«Η διαδικασία εξελίχθηκε πολύ καλά. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και πρώτα από όλα τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που πραγματοποίησαν τα τεστ. Παρ’ όλα τα μικρά προβλήματα με τον καιρό, εξελίχθηκε ομαλά η διαδικασία. Ο κόσμος έδειξε μία μεγάλη σοβαρότητα στην όλη διαδικασία. Επίσης το ευχάριστο είναι ότι όλα τα τεστ είναι αρνητικά», τόνισε ο κ. Ζερβάκης εστιάζοντας στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

«Φαίνεται», συμπλήρωσε, «ότι το φαινόμενο στην περιοχή είναι σε ύφεση. Φάνηκε από τα τελευταία δείγματα στην περιοχή του Παλαικάστρου, φαίνεται από τα καθημερινά δείγματα που έχουμε από τους ιδιώτες εξεταστές ιατρούς, φαίνεται από την εν λόγω διαδικασία.

Αυτό όμως δεν πρέπει να είναι λόγος εφησυχασμού. Το τονίζουμε για άλλη μία φορά. Το πρόβλημα είναι μπροστά μας, δίπλα μας, πρέπει να τηρούμε όλα τα μέτρα. Από μία απερισκεψία, από μία χαλαρότητα είδαμε φαινόμενα που ήταν δύσκολο να ανταποκριθούν και οι υπηρεσίες.

Έχουμε πει και άλλη φορά ότι εάν κάνουμε λίγο οι πολλοί δεν θα αναγκαστεί να κάνουν πολλά οι λίγοι. Εκτιμώ ότι ο κόσμος έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης, το έχει δείξει μέχρι τώρα κι εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά».

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας