Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Σημαντική ενίσχυση προσωπικού στο αστυνομικό τμήμα Σητείας

 

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Γιώργος Μάλιος σε δηλώσεις του στην ΑΝΑΤΟΛΗ έκανε λόγο για τη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος και την στελέχωση της Υπηρεσίας, αλλά και το μείζον ζήτημα του κτηριακού.

Ο κ. Μάλιος σημείωσε: «Σε ό,τι αφορά το προσωπικό ευτυχώς υπήρξε μία ενίσχυση με τις τακτικές μεταθέσεις του Αυγούστου, σημαντική για την Υπηρεσία μας, η οποία μπορεί κι ανταποκρίνεται καλύτερα στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου της.

Το κτηριακό είναι ένα διαχρονικό θέμα. Καταβάλλουμε προσπάθειες για να εξευρεθεί μία λύση και να μετακινηθούμε σε ένα κτήριο, σε αυτό του παλιού Νοσοκομείου, που μας έχει παραχωρηθεί από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας για τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος. Είμαστε στο στάδιο της μελέτης του κτηρίου και των τροποποιήσεων που χρειάζεται ούτως ώστε να νομιμοποιηθεί η διαδικασία.

Ευελπιστούμε εντός του 2021 με την συνδρομή των εμπλεκόμενων υπηρεσιών να δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες. Είναι πολύ σημαντικό θέμα η μεταστέγαση του Α/Τ διότι ο υπάρχων χώρος δεν καλύπτει τις ανάγκες της Υπηρεσίας ούτε των πολιτών. Ειδικά των ηλικιωμένων που δεν είναι εύκολο να ανεβοκατεβαίνουν τους ορόφους χωρίς να υπάρχει ασανσέρ ή μία άλλη υποδομή. Επίσης, διότι το παρόν είναι ένα κτήριο που είναι μισθωμένο».

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας