Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Παγωμένη και η αγορά της Σητείας με τη νέα μέθοδο πώλησης των εμπορευμάτων

https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/sitia_magazia.jpgΤέταρτη μέρα της διάθεσης των προϊόντων μέσω του click away και όπως δηλώνει η κ. πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σητείας κ. Νικητάκη στο Ρ.Λ. ένα μικρό μέρος του αγοραστικού κοινού μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το νέο μέτρο και αυτοί είναι πελάτες μικρής ηλικίας.

Οι μεγαλύτεροι δυστυχώς αφού τους είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία, δε μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους. Το μέτρο αυτό έρχεται να εξυπηρετήσει τις μεγάλες μόνο αστικές αγορές για την αποφυγή του συνωστισμού. Πάντως, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει με τέτοιο τρόπο τη νέα πραγματικότητα.

Στην επαρχία και στην πόλη της Σητείας είναι λιγοστά τα καταστήματα που μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους ηλεκτρονικά. Δεν είναι λύση αυτή ειδικά στις μικρές επιχειρήσεις που έχουν άγνοια για το πώς λειτουργεί το σύστημα της ηλεκτρονικής πώλησης. Δεν είχαν και το χρόνο να προετοιμαστούν για κάτι τέτοιο αφού το click away μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας, δηλώνει η πρόεδρος.

Δυστυχώς υπάρχουν καταστήματα που αδυνατούν να ανοίξουν καθώς είναι υποχρεωμένοι οι ιδιοκτήτες τους να δουλέψουν με αυτό το σύστημα.

Όσο για την επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κ. Νικητάκη ανέφερε ότι στείλαμε την επιστολή στον Πρωθυπουργό και περιμένουμε να μας δώσει τη δυνατότητα έστω εδώ στην Κρήτη που επιδημιολογικά το φορτίο είναι αρκετά χαμηλό, να ανοίξουμε τα καταστήματά μας, όσο πιο σύντομα γίνεται.

 

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας