Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σητείας συγκεντρώνει παιχνίδια για τα παιδιά

 

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σητείας, προσκαλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στη δράση «Χάρισε ένα παιχνίδι, Χάρισε ένα χαμόγελο».

Όπως ανέφεραν στην ΑΝΑΤΟΛΗ η κ. Δήμητρα Κουνελάκη Κοινωνική Λειτουργός και η κ. Μαρία Γιατζάκη βοηθητικό προσωπικό, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σητείας, υλοποιεί την συγκεκριμένη δράση με έναν και μόνο σκοπό: να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά. «Προσκαλούμε λοιπόν τους πολίτες να προσφέρουν παιχνίδια τα οποία με την σειρά μας θα προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους ενόψει Χριστουγέννων. Ιδιαίτερα φέτος, λόγω της πανδημίας και της καραντίνας  θέλουμε να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο ο κόσμος και να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά», τονίζουν.

Η δράση έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και υπάρχει ανταπόκριση η οποία αναμένεται να μεγαλώσει στην διάρκεια των ημερών από πολίτες, μικρούς και μεγάλους, που θα θελήσουν να προσφέρουν παιχνίδια.  Παιχνίδια όχι απαραίτητα καινούρια αλλά σε καλή κατάσταση τα οποία θα κάνουν χαρούμενα κάποια παιδιά για τα οποία ένα παιχνίδι είναι ένα πολύ όμορφο κι όχι δεδομένο δώρο. Πόσο δε τις ημέρες των Χριστουγέννων που είναι ημέρες αφιερωμένες πρωτίστως στα παιδιά.

«Δυστυχώς φέτος λόγω συνθηκών κορoνοϊού δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Σκεφτήκαμε λοιπόν αυτή τη δράση, να μαζέψουμε παιχνίδια και να τα χαρίσουμε στα παιδιά. Ήδη έχουν προσφερθεί διάφορα παιχνίδια από παζλ, επιτραπέζια κι άλλα. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για την ανταπόκριση του κι ευελπιστούμε ότι θα υπάρξουν κι άλλοι που θα θελήσουν να χαρίσουν ένα παιχνίδι, ένα δώρο που θα κάνει ευτυχισμένο ένα παιδί, πολλά παιδιά. Χριστούγεννα εξάλλου σημαίνει παιδιά, αγάπη, χαμόγελα».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ανοικτό για το κοινό καθημερινά 9 με 1 Δευτέρα έως Παρασκευή ενώ όσοι θέλουν μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 28430-24228. Λόγω covid τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας