Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης του Μιχάλη Περάκη από τον ΔΟΚΑΣ

58384391_1209557142558670_1495499817101557760_o

 

 


Ένταση στις σχέσεις προέδρου ΔΟΚΑΣ με τον πρόεδο του δημοτικού συμβουλίου

 

 

Την πρόθεση του να παραιτηθεί από τη θέση του ΔΟΚΑΣ γνωστοποιεί με ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Μεραμβελιωτάκη ο Μιχάλης Περάκης, λόγω της έντασης που προκλήθηκε ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΔΣ και το μέλος του ΔΣ του ΔΟΚΑΣ Μανώλη Κουρουπάκη.

Ένταση, που είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο τελευταίος για λόγους ευθιξίας .  Στην περίπτωση που γίνει αποδεκτή η παραίτηση Κουρουπάκη, θα ακολουθήσει και η παραίτηση του προέδρου του ΔΟΚΑΣ, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Στην δημοσίευση του, κ Μ. Περάκης, καλεί τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου “να αναλάβετε τις ευθύνες σας ώστε να αποκατασταθεί αυτή η παρεξήγηση αντί να μας απειλείτε ότι θα τα ξαναπούμε … ”

 

 

“Γνωστοποιώ την πρόθεση μου να παραιτηθώ

 

 

 

Ολόκληρη η ανάρτηση-ανοιχτή επιστολή του Μ, Περάκη προς τον Ν. Μεραμβελιωτάκη ;

 

“Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου της Σητείας,

 

Χθες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου*, ζήτησε να λάβει τον λόγο ο κος Μανώλης Κουρουπάκης ( μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.) για να ρωτήσει κάτι εξαιρετικά σημαντικό σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Εσείς αντί να του δώσετε τον λόγο, τον ψέξατε για μη εγκεκριμένη παρουσία στην αίθουσα λόγω μέτρων covid-19.

 

Το ήθος και ο χαρακτήρας του Κου Κουρουπάκη ωστόσο τον οδήγησαν στην υποβολή της παραίτησης του στον Δήμαρχο, για λόγους ευθιξίας.

 

Με την παρούσα δημόσια τοποθέτηση μου σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να με απαλλάξετε από τα καθήκοντα του προεδρου του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. εφόσον το σώμα αποδεχθεί τελικά την παραίτηση του Κου Κουρουπάκη.

 

Προτείνω δε ισχυρά να αναλάβετε ΕΣΕΙΣ ο ίδιος πρόεδρος του Οργανισμού, μιας και επιτυχώς και δημοκρατικότατα ήδη προεδρεύετε και στο δημοτικό συμβούλιο ένα και πλέον χρόνο τώρα.

 

Και τούτο το υποστηρίζω θερμά με γνώμονα την ρήση που θέλει κανέναν στην ζωή ως Αναντικατάστατο …

 

Μόνο που είμαι βέβαιος ότι δεν θα βρεθεί άλλος Κύριος Μανώλης Κουρουπάκης, που εδώ και έναν χρόνο αφοσιώθηκε εθελοντικά στα προβλήματα του ΔΗΜΟΥ, εις βάρος του προσωπικού του χρόνου και της εργασίας του.

 

Από την χάραξη και υλοποίηση του Ερωτοκρίτειου δρόμου έως την τεχνική επίβλεψη του συνόλου των εγκαταστάσεων του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. και όχι μόνον…

 

Από την δωρεάν εκπόνηση μελετών και την εγκατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού εως και ολοκληρωμένη υποστήριξη του σε ζητήματα τεχνικής φύσεως άγνωστα στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

 

Από την συνεχή και συνεπή παρουσία του στα συμβούλια και τις δράσεις, μέχρι την επαρκή τεκμηρίωση των υλικοτεχνικών αναγκών που έχουν οι δομές του Οργανισμού που παραλάβαμε και οφείλουμε να αποκαταστήσουμε για την ασφάλεια των ωφελούμενων συμπολιτών μας.

 

Δυστυχώς κύριε πρόεδρε η απώλεια ενός τέτοιου συνεργάτη και εξαιρετικού ανθρώπου από την ομάδα του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. δημιουργεί ένα ανεπίτρεπτο κενό στην υλοποίηση των αρχικών μας στόχων, που δεν ήταν άλλοι από το εξής απλό πλαίσιο :

Νομιμοποίηση – νέο οργανόγραμμα –  σχεδιασμός για το μέλλον – όρεξη για προσφορά – κατανομή εργασιών και ομαδικότητα .

 

Σας καλούμε λοιπόν να αναλάβετε τις ευθύνες μας-σας ώστε να αποκατασταθεί αυτή η παρεξήγηση αντί να μας απειλείτε ότι θα τα ξαναπούμε …

 

Διότι θα πρέπει να γνωρίζετε τόσο σοφός που είστε πια ( ένεκα ηλικίας και εμπειρίας ζωής ) ότι υπάρχουν και κάποιοι που στην ζωή πάνω από όλα βάζουν το ΕΜΕΙΣ…

 

*Δυστυχώς για όλους μας χθες ήταν άλλο ένα τοξικό δημοτικό συμβούλιο, γεμάτο με φωνές και εκφράσεις με προσωπικούς υπαινιγμούς και ανορθόδοξες ανταλλαγές απόψεων, που εδώ και έναν χρόνο επιτρέπετε να συντηρούνται και να προσβάλλουν πρώτα εμάς και μετά τους πολίτες.”

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας