Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στο δήμο Σητείας

 

Υπέγραψαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Σητείας και ο ανάδοχος μετά τη σχετική δημοπρασία, την ανάθεση της αγροτικής οδοποιίας.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ, «το έργο αναμένεται να βελτιώσει κατά πολύ και σε πολλά Δημοτικά Διαμερίσματα το αγροτικό οδικό δίκτυο», όπως τόνισε κ. Γιώργος Ζερβάκης.

Όπως πρόσθεσε, δομένου ότι εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια δεν έχουν γίνει τσιμεντοστρώσεις στην αγροτική οδοποιία, με την υλοποίηση του έργου θα επιτευχθούν σημαντικές βελτιώσεις.

«Έχουμε επισημάνει πολλάκις, ότι η αγροτική οδοποιία και η άρδευση είναι ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας, για τα χωριά μας. Γι’ αυτό και δίδουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και με την χρήση των μηχανημάτων, του Δήμου και ιδιωτών και τώρα με τα τσιμέντα, προκειμένου να βελτιώσουμε και την πρόσβαση στις αγροτικές καλλιέργειες. Πόσο δε εν όψει της έναρξης του χειμώνα και βέβαια της ελαιοκομικής περιόδου. Ελπίζουμε να ξεκινήσει σύντομα ο εργολάβος και να μην έχουμε καθυστερήσεις. Θα υπάρξει προετοιμασία και προεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων ώστε να γίνει μία ισόρροπη κατανομή σε όλα τα χωριά», εξήγησε ο κ. Ζερβάκης.

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας