Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Νεκρός βρέθηκε 75χρονος, κάτοικος Ιεράπετρας, μέσα στο αυτοκίνητο του στις Λιθίνες – Βρισκόταν καθ’ οδόν για τη λαϊκή αγορά της Σητείας

Δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του 75χρονος πωλητής λαϊκών αγορών, κάτοικος Ιεράπετρας, που κατευθυνόταν σήμερα το πρωί προς τη Σητεία, καθώς τον πρόλαβε ο θάνατος στις Λιθίνες. Τον άτυχο ηλικιωμένο βρήκε σήμερα το πρωί, στις 7:30 μια κάτοικος Λιθινών, την ώρα που πήγαινε το παιδί της στη στάση για το σχολικό λεωφορείο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο «Ράδιο Λασίθι», μας είπε ότι είδε ένα λευκό VW Polo, παρκαρισμένο με τα φώτα αναμμένα, κοντά στη στάση του λεωφορείου. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, άλλος κάτοικος των Λιθινών είχε δει το αυτοκίνητο σταματημένο ήδη από τις 6:30 το πρωί. Η πόρτα ήταν ανοιχτή και το αριστερό πόδι του οδηγού πατούσε στον δρόμο, ενώ το κεφάλι του ήταν γερμένο στο κάθισμα. Θεωρώντας αρχικά ότι άνδρας κοιμόταν δεν έδωσε μεγάλη σημασία, μέχρι τη στιγμή που χρειάστηκε να μετακινηθεί το αυτοκίνητο για να περάσει το λεωφορείο.

Τόσο η ίδια όσο και ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησαν να «ξυπνήσουν» τον οδηγό και όταν είδαν ότι δεν αντιδρά, συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί και κάλεσαν το EKAB. Οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατο του και μετέφεραν τη σορό στο Νοσοκομείο Σητείας ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.
Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προβλήματα με την καρδιά του. Πιθανότατα, ένιωσε αδιαθεσία καθώς κατευθυνόταν προς τη Σητεία για να στήσει τον πάγκο του στη λαική αγορά της πόλης και πρόλαβε την τελευταία στιγμή να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Δε μπόρεσε όμως να ξεφύγει από το καρτέρι που του είχε στήσει ο θάνατος.

 

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας