Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ξεκίνησε η διεξαγωγή τεστ κορονοιού και στο Δήμο Σητείας

Ξεκίνησε η διεξαγωγή τεστ κορονοιού (προαιρετικά) και στο Δήμο Σητείας όπως γίνονται και σε άλλους δήμους της Κρήτης. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης – ο οποίος σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε τεστ – κινητό  συνεργείο του ΕΟΔΥ
στο πλαίσιο της τρέχουσας εβδομάδας έχει δυνατότητα να πραγματοποιεί καθημερινά 25 τεστ σε ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν. Στην παρούσα φάση, αφορά εργαζόμενους του Δήμου και των δομών  του καθώς και άλλων υπηρεσιών της περιοχής  αλλά  και εθελοντικών ομάδων οι οποίοι έχουν ενημερωθεί σχετικά.
Μέσω  της διαδικασίας αυτής θα μπορεί να δημιουργηθεί μία βάση δεδομένων ώστε να υπάρχει μία εικόνα για την περιοχή. «Δεν σημαίνει βέβαια ότι όποιος κάνει το τεστ σήμερα τις επόμενες ημέρες είναι αλώβητος. Θα έχουμε όμως μία εικόνα για την περιοχή μας» ανέφερε ο κ. Ζερβάκης.
Ο Δήμαρχος Σητείας  άλλη μία φορά εστίασε στην αναγκαιότητα στάσης υπευθυνότητας και σοβαρότητας από όλους για την προάσπιση της υγείας όλων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Χρειάζεται προσοχή από όλους στην διαχείριση  μίας  πανδημίας που  ο κόσμος δεν έχει  ξαναβιώσει.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας