Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ 1954- 2020

Χωρίς τίτλο
Ο Νίκος Τσαντάκης  γεννήθηκε στη Καστοριά το 1954. Τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στη Σητεία. Φοίτησε στο μαθηματικό τμήμα του πανεπιστημίου Αθηνών και διορίστηκε  καθηγητής μέσης εκπαίδευσης. Υπηρέτησε στην  Κάρπαθο, στο γυμνάσιο Τουρλωτής, στο ΕΠΑΛ Σητείας και στο 2ο Γυμνάσιο Σητείας.
Είχε τη διεύθυνση  για πέντε χρόνια στο γυμνάσιο Τουρλωτής και επτά χρόνια στο 2ο Γυμνάσιο Σητείας. Εκλέχτηκε  μέλος : του παραρτήματος της ελληνικής μαθηματικής εταιρείας, της περιηγητικής  λέσχης Σητείας, του σταφιδικού – ελαιουργικού συνεταιρισμού Σητείας, του ΤΟΕΒ Σητείας και  του πολιτιστικού συλλόγου Κατσιδωνίου. Υπήρξε μέλος της δημοτικής επιτροπής του δήμου Σητείας .
Άλλαι  αι βουλαί των ανθρώπων και άλλα ο Θεός κελεύει. Με το θάνατό του ο Νίκος αφήνει στους οικείους του , στους φίλους του, στους μαθητές του , στους γονείς  και στην κοινωνία της Σητείας μεγάλη λύπη. Ευυπόληπτος και αγαπητός σε όλους.  Πολυσχιδής προσωπικότητα  με έντονη δραστηριότητα και προσφορά στην εκπαίδευση και στον τόπο του. Άοκνος και δημιουργικός. Προσηνής και χαμηλόφωνος . Άφησε πίσω του έργο, αγάπη και υστεροφημία.
Είχα την τύχη να ζήσω κοντά του στιγμές εκπαιδευτικής δημιουργικής συνεργασίας και πολύχρονης φιλίας.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε  Νίκο.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΦΑΣ

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας