Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Περίεργη καταγγελία στο Μακρύ Γιαλό – Έδωσαν λαγοκέφαλους σε αλλοδαπούς

Μια πολύ περίεργη καταγγελία έφτασε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι και θα πρέπει άμεσα να διερευνηθεί.

Ακροατής του σταθμού μας ενημέρωσε για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην ευρύτερη περιοχή Κουτσουρά-Μακρύ Γιαλό.


Όπως λέει ο ίδιος ένας ψαράς της περιοχής, αγνώστων στοιχείων, έδωσε δωρεάν σε αλλοδαπό της περιοχής 5 κιλά λαγοκέφαλων με σκοπό να τα καταναλώσει. Ο αλλοδαπός δεν γνώριζε για την επικινδυνότητα των ψαριών και τα πήρε στο σπίτι του.. Όμως επειδή τα ψάρια ήταν μεγάλα και δεν χώραγαν όλα στο ψυγείο του κάλεσε τον κύριο που μας ενημέρωσε για να του δώσει μερικά από τα ψάρια.
Εκείνως παραξενεύτηκε για το ότι κάποιος ψαράς  έδωσε δωρεάν μεγάλα ψάρια και τελικά όταν πήρε στο σπίτι του αλλοδαπού κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο ψάρι, αλλά για λαγοκέφαλους, που εύκολα τους αναγνώρισε αφού και ο ίδιος ασχολείται περιστασιακά με το ψάρεμα. Έτσι με δική του πρωτοβουλία τα ψάρια πετάχθηκαν και δεν καταναλώθηκαν.
Το γεγονός όπως μαθαίνουμε έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό στην ευρύτερη περιοχή χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια καταγγελία στην Αστυνομία αφού υπάρχει ένας δισταγμός στο να αποκαλυφθούν στοιχεία.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας