Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση του ΔΣ της Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε.

https://www.crete-exporters.com/files/uploads/2014/03/logo-BIOSITIA.jpgΣτην Έδρα της Εταιρείας με την επωνυμία «ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο “BIO-SITIA SA, χθες Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 και ώρα 1 μ.μ.,  μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιου
(κατά κόσμο Ιωάννη) Σκαρβέλη, συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την είδηση του θανάτου του Βιοκαλλιεργητή, Μετόχου και μέλους του ΔΣ της Εταιρείας, Νικόλαου Τρουλινού και αποφασίζει τα ακόλουθα:
1ο : Να εκπροσωπήσει ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Τοπλού και Πρόεδρος ΔΣ, Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σκαρβέλης, την Εταιρεία και τους εργαζόμενους στην Εξόδιο Ακολουθία, που θα τελεστεί στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη στο Ηράκλειο Κρήτης.
2ο : Να κατατεθεί ποσό στη μνήμη του Νικόλαου Τρουλινού:
A.      Στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου
B.      Στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Παλαικάστρου
3ο : Σε ένδειξη σεβασμού, ως πρωτοστάτη και ενεργού μέλους της Εταιρείας, κατά την ώρα της ταφής στο Κοιμητήριο Παλαικάστρου, θα διακοπεί κάθε εργασία στην Εταιρεία και θα παραστεί σύσσωμο το ΔΣ και οι εργαζόμενοι.
4ο : Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και να επιδοθεί στην οικογένεια του μακαριστού Νικολάου Τρουλινού.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου


Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σκαρβέλης 
Ηγούμενος της Ι. Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού    

Συνολικες προβολες σελιδας