Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Δεν έρχονται τσάρτερ στο αεροδρόμιο Σητείας

Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου οι πτήσεις τσάρτερ στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, μεταξύ των οποίων και της Κρήτης.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ,  η εικόνα είναι διαφορετική για το  αεροδρόμιο της Σητείας αφού οι πτήσεις που φέτος ήταν προγραμματισμένες, έχουν ακυρωθεί, ως απόρροια των επιπτώσεων της πανδημίας.
Να θυμίσουμε ότι φέτος επρόκειτο να πραγματοποιηθούν πτήσεις από Σκανδιναβικές χώρες,  Δανία, Νορβηγία, Σουηδία. Η πρώτη ήταν προγραμματισμένη στις 17 Μαΐου.
Δεν αλλάζει λοιπόν ιδιαίτερα η λειτουργία από σήμερα του αεροδρομίου Σητείας, το οποίο ωστόσο λειτουργεί με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κι εναρμονίζεται με κάθε νέα οδηγία.
Η κίνηση του εσωτερικού παρουσιάζει αυξανόμενη τάση, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα. «Η κίνηση του εσωτερικού αυξάνει μέρα με την μέρα», ανέφερε ο Αερολιμενάρχης Σητείας κ. Δημήτρης Βερίγος.
Οι πτήσεις που εκτελούνται από σήμερα είναι Σητεία – Αθήνα κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο,  Σητεία –Αλεξανδρούπολη και Σητεία – Άκτιο κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Όπως πρόσθεσε ο κ Βερίγος, πρέπει όλοι να επιδείξουν την  απαιτούμενη προσοχή, να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες – αποστάσεις, χρήση μασκών σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης κλπ – και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης.

Πηγή : ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας