Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ελένη Πετρουλάκη: Ποζάρει με μαγιό στην Κρήτη και «ρίχνει» το instagram


https://www.tlife.gr/wp-content/uploads/2020/06/75375624_292269188580172_2282462039823654442_n.jpg
Λατρεύει τον τόπο της όσο τίποτα και τον επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία! Η διάσημη fitness instructor  Ελένη Πετρουλάκη έκανε ένα ταξίδι αστραπή στη γενέτειρά της τη Σητεία και τάραξε τα νερά της θάλασσας!




Η Ελληνίδα καλλονή και μητέρα 4 παιδιών, ποζάρει στο instagram με μαγιό και το «ρίχνει» αφού το κορμί της είναι στα καλύτερα του! Φυσικά δεν σταματά τη γυμναστική, προσέχει τι τρώει χωρίς να στερείται, χωρίς να κάνει δίαιτες ενώ όπως έχει δηλώσει, ακολουθεί και η ίδια το δικό της πρόγραμμα, του fitlab.services  που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα και έχει αλλάξει το σώμα αλλά και τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα!





💯SUPER GIVEAWAY! BODY FIRMING summer 2020 👉Σύσφιξη σωματος ?Υπάρχει λύση. Μία τυχερή θα κερδίσει Ένα τρίμηνο πρόγραμμα ειδικού διατροφικού πλάνου για σύσφιξη από την ομάδα διατροφολογων του @fitlab.services σε συνδυασμό με πολύ εύκολο κι αποτελεσματικό ασκησιολόγιο (συνεδρία On line με εμένα προσωπικά και θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων τελευταίας τεχνολογίας RF από την πλαστικό Νέλλη Τζιβαρίδου. @dr.tzivaridou συνολικής αξίας 1500 ευρώ... Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό... 👉Follow @fitlab.services @dr.tzivaridou 👉Tag 2 φίλες Η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή και η ανακοινωνηση της νικητριας από τον προσωπικό μου λογαριασμό σε στορυ Καλή επιτυχία !! @fitlab.services @dr.tzivaridou @total_body_reset #summer 2020 #fitlabbyelenipetroulaki #bodybyeleni
A post shared by Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) on

Πηγή : parapolitika.gr

Συνολικες προβολες σελιδας