Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

Σε περιοδεία στη Σητεία ο Μ. Θραψανιώτης

Σε περιοδεία στη Σητεία ο Μ. ΘραψανιώτηςΗ περιοδεία γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Μένουμε όρθιοι ΙΙ, με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Την Παρασκευή 19/6/2020 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Σητείας μαζί με τον Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλη Θραψανιώτη θα βρίσκεται στην Σητεία για περιοδεία.
Η περιοδεία γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Μένουμε όρθιοι ΙΙ, με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας.
 Το πρωί της Παρασκευής 19/6 ο Βουλευτής και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις 10.00 π.μ. θα επισκεφτούν το Δημαρχείο Σητείας και θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Σητείας, κ. Γιώργο Ζερβάκη για τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Σητείας.
  Στις 11.00 θα περιοδεύσουν στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να συναντήσουν τους επαγγελματίες εστίασης, τους εργαζόμενους και τους πολίτες, να ακούσουν τα προβλήματα τους και να τους ενημερώσουν για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
  Και τέλος στις 13.30  στο ξενοδοχείο Ίτανος, θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Μένουμε όρθιοι ΙΙ.

ς

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας