Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ και του Βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη στην ΣΗΤΕΙΑ

https://scontent.fskg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104783996_263093194759471_1438530612695618992_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=110474&_nc_ohc=obbW4ZWuM-AAX8KwUzs&_nc_ht=scontent.fskg3-1.fna&oh=127b24a3f21f844125cb7bb9fdc64a83&oe=5F12D0EA
 
Το Δημαρχείο Σητείας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ και ο Βουλευτής Μανόλης Θραψανιώτης όπου ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου Σητείας.
Η περιοδεία γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Μένουμε όρθιοι ΙΙ, με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας.


Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Μένουμε όρθιοι ΙΙ.


Μανόλης Θραψανιώτης


Επίσκεψη στο Δημαρχείο ,Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη παρουσία των αντιδημάρχων, Αιλαμάκη Γ.και Μακρυνακη Ν. του γραμματέα Μακρονικολακη Ν φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ .
Η συναντηση έγινε σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα με την συζήτηση να εστιάζει στα προβλήματα της Σητειας, με κυριότερα το Οδικό δίκτυο , το αεροδρόμιο τις Ανεμογενητριες στο Γαιοπάρκο , την Λατομική ζώνη ,την υστέρηση σε αρδευτικά έργα .
Από την πλευρά μας τονίστηκε ιδιαίτερα η μέριμνα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τον νομό Λασιθιου και ιδιαίτερα την Σητεία .


Την ολοκλήρωση της γέφυρας στο χαμέζι , την σημαντική χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλοδημος για έργα μεταξύ των οποίων το νέο Δημαρχείο ,την παραχώρηση του ακινήτου Ελγο Δημητρα στον δήμο .
Ακολούθησε βόλτα στην πόλη συζήτηση με τους επαγγελματίες για τις επιπτώσεις από τον κορονοϊού.


Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ στα τοπικά μέσα ενημερωσης και συζήτηση με εκπροσώπους των επαγγελματιών.
Έντονη η ανησυχία και ο προβληματισμός για το μέλλον των επιχειρήσεων των εργαζομένων κλπ.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν η πρόεδρος των Εμπόρων κ Νικιτάκη , ο προεδρος ξενοδόχων κ Κακουράκης, ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών Ταξί κ Χαμηλάκης , ο προεδρος των πολυτέκνων κ Σπυριδακης , ο π. Δήμαρχος κ Κουρουπάκης , η τ αντιπεριφερειαρχης κ Πετρακη Πελαγια . κλπ

Πηγή : SitiaFm 95.5

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, δέντρο, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Συνολικες προβολες σελιδας