Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Απαντήσεις από τον Μ. Βασιλάκη για το νέο ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου

Απαντήσεις για αρκετά ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου στο οποίο δεν υπάρχει εκπροσώπηση από τα Νοσοκομεία της Ιεράπετρας και της Νεάπολης, έδωσε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο Μιχάλης Βασιλάκης, ένα από τα 3 μέλη που διορίστηκαν.

Ο κ. Βασιλάκης, εκπαιδευτικός τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, έχοντας ασχοληθεί με έργα πληροφορικής, έχει συμμετάσχει ξανά στο ΔΣ του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στο παρελθόν, και μέλος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως η συμμετοχή του στο ΔΣ δεν κρύβει κάποια πρωτοτυπία αφού σε διοικητικά συμβούλια ενός Νοσοκομείου δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχουν άτομα μόνο από το χώρο της υγείας, αλλά και από χώρους που μπορούν να συμβάλλουν στο έργο που υλοποιεί ένα ΔΣ, έχοντας σχέση με την οικονομία, τα τεχνικά έργα κλπ.
Παράλληλα ανέφερε πως η πρόταση που του έγινε για συμμετοχή δεν έχει σε τίποτα να κάνει με μια πιθανή υποβάθμιση ή αλλαγή ρόλων ανάμεσα στα Νοσοκομεία του νομού, κάτι το οποίο όπως είπε φάνηκε τους τελευταίους μήνες με την σημαντική ενίσχυση σε όλα τα Νοσοκομεία του νομού.
Ο κ. Βασιλάκης υπογράμμισε επίσης πως ο λόγος που έχει στοχοποιηθεί τις τελευταίες μέρες από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί ο ίδιος ήταν που αποκάλυψε την αργομισθία του γιού του Μ. Θραψανιώτη ο οποίος είχε προσληφθεί στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον Άγιο Νικόλαο και πληρωνόταν για 5 μήνες περίπου χωρίς το φαρμακείο να έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του. Κάτι το οποίο οδήγησε στο να δεχθεί αγωγές στις οποίες κατατέθηκαν ψεύδη όπως είπε, αλλά και να ανοίξει εσπευσμένα το φαρμακείο του Νοσοκομείου.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας