Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Τα Λύκεια Σητείας επισκέφτηκε ο δήμαρχος

Τα Λύκεια Σητείας επισκέφθηκε  ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Αϊλαμάκη – λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα –  με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων και την έναρξη των μαθημάτων σήμερα για το μαθητικό δυναμικό της Γ Λυκείου

Ο κ. Ζερβάκης συνομίλησε με τους Διευθυντές του Γενικού Λυκείου Μανόλη Τσιφετάκη, του ΕΠΑΛ Γρηγόρη Προιστάκη και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Γιώργο Λαποκονσταντάκη καθώς και με το εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές των σχολείων ευχόμενος σε όλους  καλή συνέχεια.
“Μετά από μία δύσκολη περίοδο ξεκινούμε και πάλι  μία διαδικασία και είναι υποχρέωση όχι  μόνο  των εκπαιδευτικών που λαμβάνουν όλα τα μέτρα αλλά πιστεύω και του Δήμου να δούμε για τις ενδεδειγμένες συνθήκες μέσα στα σχολεία μας σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες. Σαν Δήμος έχουμε κάνει  όλες τις προσπάθειες για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι και με τις επισκέψεις που κάναμε σήμερα στα σχολεία βλέπουμε ότι τηρούνται όλα τα μέτρα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζερβάκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας