Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Θετική η αποτίμηση των τελευταίων ημερών, συνεδρίασε η Επιτροπή πολιτικής προστασίας για τον κορονοϊό στη Σητεία

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε και σήμερα – όπως κάθε Δευτέρα και Πέμπτη– η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοιό που έχει συσταθεί στο Δήμο Σητείας. Συντονιστής της Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης
ενώ συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, από τον χώρο της υγείας – Ιατρικός Σύλλογος, Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΔΕΑΚ, του Τοπικού Τμήματος Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας ια ασφαλώς των υπηρεσιών του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας.
Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη έγινε αποτίμηση των τελευταίων ημερών η οποία κρίθηκε  θετική δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει δεύτερο κρούσμα κορωνοιού στην περιοχή όπως αναφέρθηκε ενώ ευτυχώς καλά είναι η συμπολίτισσα που νόσησε.
Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες όπως αναφέρθηκε είναι σε εγρήγορση. Το διάστημα που διανύουμε είναι κρίσιμο και αποτελεί αναγκαιότητα οι πολίτες να συνεχίσουν  με υπευθυνότητα  να εφαρμόζουν τα προβλεπόμενα από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ μέτρα  προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή





Συνολικες προβολες σελιδας