Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Γιώργος Αϊλαμάκης: Η πολιτική προστασία του Δήμου Σητείας, καλύπτει τις ανάγκες όλων των δομών του.


Ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας στο δήμο Σητείας κος Γιώργος Αϊλαμάκης μίλησε στο σταθμό μας για τις ενέργειες που έκανε η Αντιδημαρχεία καθαριότητας και πρασίνου σε συνεργασία με τη τεχνική υπηρεσία με το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Σητείας στο παραλιακό μέτωπο.

Η παραπάνω δραστηριότητα όπως και άλλες, δεν αποτελούν κινήσεις εντυπωσιασμού και βιτρίνας αλλά ουσιαστικές ενέργειες μέσα στα πλαίσια του προγράμματος και σχεδιασμού του Δήμου... Ο κος Αϊλαμάκης Ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Κο Κουράκη Ιωάννη , για την αποστολή 1020 προστατευτικών μασκών χειρουργικού τύπου για ανάγκες Δήμου, εν' όψη κοροναϊού. Η πολιτική προστασία του Δήμου Σητείας με σωστή κατανομή, θα καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες όλων των δομών του.

Τέλος ο Δήμος Σητείας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κου Ζερβάκη Γεωργίου, την Μ. Παρασκευή, έδειξε για πολλοστή φορά το κοινωνικό πρόσωπο και διένειμε σε ευπαθής ομάδες, πολυτεκνες οικογένειες, δικαιούχοι ΚΈΑ, κοινωνικό - εθελοντικό παντοπωλείο κλπ, ποσότητες οπωροκηπευτικών ( ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, μελιτζάνες ) , προϊόντα τα οποία προσέφεραν παραγωγοί του Δήμου Ιεράπετρας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ Κο Μιχάλη Περάκη που οργάνωσε τη διανομή καθώς και τις εθελοντικές ομάδες Ερυθρού Σταυρού και ΕΔΕΑΚ για την συμμετοχή τους στη διεκπεραίωση της δράσης.

Χρόνια πολλά & καλή Ανάσταση ....
Μένουμε σπίτι ....
Σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας..

Γιώργος Αιλαμακης
Αντιδήμαρχος

Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας