Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Την αγωνία του εμπορικού κόσμου για την «επόμενη μέρα» εκφράζει η Μ. Νικητάκη (Ηχητικό)

19.30-Σ-εμπορικός-Σητείας-Νικητάκη-e1545993912636-768x698
Τη αγωνία του εμπορικού κόσμου για την «επόμενη μέρα» εκφράζει η Μ. Νικητάκη

Μόνο τα μικρής επισκεψιμότητας καταστήματα ανοίγουν την Δευτέρα 4 Μαιου, ενώ τα εμπορικά ξεκινούν την λειτουργία τους στις 11 Μαΐου
και τα μεγάλα εμπορικά  κέντρα στις 19, διευκρίνισε, μιλώντας στον STYLE 100 και τον Κώστα Γραμμενιδη , η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μάρω Νικητάκη, που εξέφρασε την απογοήτευση της από τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες και την σταδιακή άρση των περιορισμών.
Το οικονομικό βάρος από την μεγάλη περίοδο απραγίας είναι μεγάλο και η επόμενη μέρα προκαλεί φόβο, είπε η κ. Νικητάκη παραθέτοντας σειρά αιτημάτων που έχουν τεθεί ήδη, κεντρικά, μέσω των συνομοσπονδιών και των συλλόγων, υπόψην της κυβέρνησης .
Ανάμεσα σε αυτά, η παράταση μέχρι τέλος του χρόνου της έκπτωσης μίσθωσης, κατάργηση
η ρύθμιση για την προκαταβολή φόρου επιτηδεύματος και εισοδήματος, επιδότηση της εργασίας και όχι της ανεργίας και βέβαια ,δάνεια με ευνοϊκούς όρους από το τραπεζικό σύστημα.
Τα καταστήματα είναι έτοιμα να υποδεχτούν το κοινό, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής , είπε η κ, Νικητάκη, προκαλώντας τον κόσμο της Σητείας, να εμπιστευτεί, για ακόμα  μια φορά,  την αγορά της πόλης .

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας