Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Αίτημα για πάυση των δηλώσεων ΟΣΔΕ έχει γίνει από την Ένωση Σητείας

Με αίσθημα ευθύνης , θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγρότες της περιοχής μας ότι η Ένωση Σητείας σε συνεννόηση με όλους τους Προέδρους των Ενώσεων της Κρήτης είχε ζητήσει με υπόμνημα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδη καθώς και από τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ το κλείσιμο όλων των Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ) τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο αίτημα μας για τη συλλογή δηλώσεων ΟΣΔΕ 2020 αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου στις 14 Μαρτίου 2020 το οποίο και σας κοινοποιούμε.
Η Ένωση Σητείας γνωρίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι συνεχίζει να ζητάει τόσο το κλείσιμο όλων των ΚΥΔ όσο και την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας η οποία είναι η 15η Μαίου 2020.
Επίσης ενημερώνουμε ότι το προσωπικό της Ένωσης θα βρίσκεται στις θέσεις του και θα εξυπηρετεί ,σύμφωνα με τις συστάσεις που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, παράλληλα δε συστήνουμε στους παραγωγούς για λόγους προφύλαξης από τον Κορονοϊό , τόσο των εργαζομένων όσο και των ίδιων, να τηρούν όλα όσα προτείνουν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες .
Επειδή υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τη λήξη των επιδοτήσεων, η Ένωση Σητείας δεσμεύεται ότι θα φροντίσει με κάθε τρόπο να ενεργοποιήσει όλα τα δικαιώματα των αγροτών μας εμπρόθεσμα , χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τους ίδιους.
Για τους παραπάνω λόγους δεν θα λειτουργήσουν προσωρινά τα εξωτερικά συνεργεία και θα ενημερώσουμε έγκαιρα για τις επόμενες επισκέψεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες να απευθύνεστε στα τηλέφωνα

- Σητεία :2843029999 – 2843029998- 2843029997- 2843029991
- Κουτσουράς : 2843051477
- και στο site της Ένωσης: www.sitiaunion.gr

Για την Ένωση Σητείας ΑΕΣ
Ο Πρόεδρος

Μανώλης Μαυροματάκης




Συνολικες προβολες σελιδας