Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Κανένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Σητεία – Επιβλήθηκαν τα πρώτα πρόστιμα στους «παραβάτες» των μέτρων

http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2020/03/6-14-vert-382x434.jpg
Προληπτικά ελέγχεται ένας ηλικιωμένος άνδρας στο νοσοκομείο Σητείας,που  εμφάνισε κάποια συμπτώματα παρόμοια με εκείνα του κορονοϊού αλλά και πολλών άλλων ιώσεων και  έτσι, δεν υπαάρχει μέχρι στιγμής καμία στοχοθετημένη εκτίμηση που να οδηγεί την κατάταξη του στους ασθενείς του covid-19.

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Σητείας, συνεπικουρούμενο από το νοσηλευτικό προσωπικό, έχει δείξει από την πρώτη στιγμή, μεγάλο αίσθημα ευθύνης αλλα αποδεικνύεται και στην πράξη η πληρότητα των ικανοτήτων που οδηγούν σε σωστή εκτίμηση για την κατάσταση του κάθε ασθενούς.
Αρνητική στον κορονοιό είναι η ηλικιωμένη γυναίκα από τη Σητεία που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, επίσης με ήπια συμπτώματα ίωσης.
Οι εντατικοί έλεγχοι των ομάδων που έχουν περιληφθεί στις «υψηλές κινδύνου», όπως οι ηλικιωμένοι και οι πάσχοντες από χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα, γίνονται σύμφωνα με τις κεντρικές οδηγίες  του υπουργείου,του ΕΟΔΥ, της 7ης ΥΠΕ και δεν οδηγούν σε συμπεράσματα για ασθένεια, ενώ δεν ευσταθεί καμία φημολογία .

——————————————————————————————————————————————————
Παρά την καλή, γενική εικόνα , συμμόρφωσης στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, διαπιστώνονται , και εδώ, εξαιρέσεις , χωρίς ηλικιακό προσδιορισμό, που αυξάνουν τις πιθανότητες προσβολής.
Ήδη, από χτες, επιβλήθηκαν από το ΑΤ Σητείας, το πρώτα πρόστιμα, που αφορούν και τις νεαρές και τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Παρόλο που στον χάρτη με τα κρούσματα ανά την Ελλάδα, που δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχει η σήμανση και της δικής μας περιοχής ,με περιστατικό κορονοϊού, εμφανίζεται ανευθυνότητα και παράβλεψη των εκκλήσεων και οδηγιών,  από μεμονωμένες ομάδες ατόμων,  για αυτοπεριορισμό που γίνονται  είτε κεντρικά, είτε από τη Δήμο Σητείας.
ΝΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή : Style 100Fm





Συνολικες προβολες σελιδας