Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ-Λήξη της κυνηγετικής περιόδου 2019-2020

ks-siteias_ekpaideutirio-300x160
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας σύμφωνα με το καταστατικό και κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ προσκαλεί τα μέλη του, στην Eτήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
και ώρα 9:00 π.μ. στο γραφείο του Συλλόγου (οδός: Ανδρέα Παπανδρέου- Σητεία. Σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι και το πιθανότερο) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

ΘΕΜΑΤΑ:
  • Έγκριση Απολογισμού Έτους 2019
  • Έγκριση Προϋπολογισμού Έτους 2020
  • Έκθεση Πεπραγμένων Δ.Σ.
  • Έγκριση έκτακτης εισφοράς υπέρ Συλλόγου
  • Έγκριση Πρόσθετης εισφοράς υπέρ Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου.
  • Φιλοθηραματική δραστηριότητα του Συλλόγου.
  • Άλλα απρόβλεπτα θέματα.



Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

—————————————————————————————
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σητείας λόγω της λήξης της κυνηγετικής περιόδου 2019-2020 ευχαριστεί τα μέλη κυνηγούς της επαρχίας Σητείας για τη σωστή κατά πλειοψηφία των κυνηγών συμπεριφορά τους και τους εύχεται η νέα κυνηγετική περίοδος να είναι πιο αποδοτική.
Ακόμη θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας για την εκπαίδευση των κυνηγετικών τους σκυλιών, ότι επιτρέπεται η έξοδος μόνο στα εκπαιδευτήρια που είναι προσδιορισμένα νόμιμα από τη Δ/νση Δασών Λασιθίου. Θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε και τους νόμους και το θήραμα.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι από τους θηροφύλακες του συλλόγου μας και οι παραβάτες θα παραπέμπονται στην δικαιοσύνη.


                             Από το Δ.Σ του Κ.Σ Σητείας

Πηγή : Style 100Fm




 

Συνολικες προβολες σελιδας