Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ορκίστηκε η αναπληρώτρια διοικήτρια του ΓΝ-ΚΥ Σητείας

Την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας Μαρία Δαρατσιανού όρκισε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο της στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, η Διοικήτρια κα Λένα Μπορμπουδάκη,
παρουσία του Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Δημήτρη Αγαπίου.

H κα Δαρατσιανού είναι απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, με ειδίκευση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα της αφορά στον τομέα της Νοσηλευτικής, της Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας και της Δημόσιας Υγείας.

Έχει διατελέσει εκπαιδεύτρια και διδάσκουσα του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Χανίων και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου, στο οποίο εργαζόταν ως ΠΕ Νοσηλευτικής.

Πηγή : Ανατολή

http://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2020/02/%CE%94%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CE%9D%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%A3%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B7.jpg




Συνολικες προβολες σελιδας