Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Νίκος Κουρουπάκης - Πρέπει να διεκδικούμε και όχι να εφησυχάζουμε (ηχητικο)


Καθορισμό προτεραιοτήτων και διεκδίκηση για να προχωρήσουν άμεσα βασικά έργα για την περιοχή, ζητά ο Νίκος Κουρουπάκης ,όπως είπε στην συνέντευξή του σήμερα στον STYLE100 και τον Κώστα Γραμμενίδη, στρεφόμενος  κατά της επικρατούσας «καφενειακής λογικής», την απάθεια και τον  εφησυχασμό.

Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Σητείας, τονίζει παράλληλα πως πρέπει να  ελεγχθεί γιατί εγκαταλείφθηκαν και απαξιώθηκαν δομές από την προηγούμενη δημοτική αρχή, εστιάζοντας κυρίως στο κολυμβητήριο, αλλά και στο κτίριο του ξενοδοχείου Έλενα.
Δίνει εύσημα στον πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ Μιχάλη Περάκη  για την αναλυτική  παρουσίαση της κατάστασης του δημοτικού οργανισμού στην  τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κάνει λόγο για ανικανότητα στη διαχείριση δομών από την δημοτική αρχή Πατεράκη, δεν επαναλαμβάνει πάντως πως θα καταθέσει μήνυση  για  απαξίωση και καταστροφή  δημόσιας περιουσίας, σχετικά με το κολυμβητήριο.
Ο Νίκος Κουρουπάκης αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των μελών της παράταξης του με την  παράταξη της πλειοψηφίας . Σκοπός, η συσπείρωση δυνάμεων για την αύξηση της πολιτικής πίεσης σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.
Έστρεψε τα βέλη του κατά της Περιφέρειας, κυρίως για την αναποτελεσματική διαχείριση στον ποταμό Παντέλη, τη γέφυρα του Αη Γιάννη και του Πισκοκεφάλου.
Ο κ, Κουρουπάκης, καθόρισε,σχηματικά, προτεραιότητες για
  • Την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου
  • Τα αντιπλημμυρικά έργα
  • Το παραλιακό μέτωπο με την υλοποίηση της γραμμής του αιγιαλού από την Καραβόπετρα μέχρι το «γαλλικό» ξενοδοχείο.
  • Την ανατολική παράκαμψη.
  • Τον γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό.
  • Το δημοτικό αεροδρόμιο, τονίζοντας πως πρέπει να ενεργοποιηθούμε, να διεκδικήσουμε την αξιοποίηση και την αναβάθμιση του.
  • ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πηγή : Style 100fm




Συνολικες προβολες σελιδας