Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

https://cdn.cretalive.gr/SITIA-MPROSTA-LOGO-TELIKO.jpg?mtime=20190330184607
Στο πλαίσιο της καθιερωμένης έκδοσης «ημερήσιας διαταγής» απο τον κύριο Αιλαμακη , ωφείλουμε  να παρατηρήσουμε  το μέγεθος της γκεμπελικης ανακρίβειας που την διακατέχει .
Σχετικά με τις παιδικές χαρές , υπενθυμίζουμε τις διαδικασίες για την εξασφάλιση πιστώσεων (264.000 ευρώ  και όχι 150.000) για 15 παιδικές χαρές απο την πλευρά μας καθώς και την σύνταξη των τευχών δημοπράτησης . Μας μιλάτε για ενεργειες που θα κάνετε , οπως για το φαράγγι του ριχτη το ποιο ειναι ήδη ενταγμένο στο Γεωπάρκο , το μάστερ πλαν του λιμανιού , που έχει ήδη υλοποιηθεί η πρώτη φάση , τον θεσμό των κορναρειων , τις αναπλάσεις απο εξασφαλισμένες πιστώσεις απο την Ο.Χ.Ε. , το ΠΔΕ και το προγραμμα Φιλόδημος . 
Υποστηρίζετε πως  θα ανεγείρετε  δημαρχείο , αλλά δεν λέτε πως υπάρχει ήδη εξασφαλισμένη  πίστωση 4.700.000 ευρώ . 
Ωστόσο αναφέρεστε στον φωτισμό οδών , μάλλον  ξεχνάτε την υλοποίηση απο την πλευρά μας της μεγάλης προμήθειας για την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες led , με τεράστια οικονομία και κέρδος για τον δήμο πάνω από 60.000 ευρώ ετησίως . Πιθανόν εσείς   θα κάνετε την νύχτα μέρα , ωστόσο ματαίως προσπαθείτε να κάνετε   το « μαύρο -άσπρο»  . 
Οι εξαγγελίες για ήδη υλοποιημένες ενεργείες , μάλλον για «επιστροφή στο μέλλον» θυμίζουν . 
Ευτυχώς για τους συμπολίτες μας μια αναδρομή ή έστω μια απλή αναζητηση στο διαδίκτυο θα αποκαλύψουν το κενό των λόγων σας .
Όλα τα παραπάνω παραπέμπουν στην λαϊκή ρήση «με ξένα κόλυβα , μνημόσυνο»

Συνολικες προβολες σελιδας