Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Ορκίστηκαν η Καίτη Παλληκαράκη και ο Κωνσταντίνος Χουλάκης στο Γ.Ν.Σητείας

DSC08742Δύο από τις τελευταίες του υπογραφές ως διοικητής του Νοσοκομείου Σητείας έβαλε σήμερα ο Μανώλης Μιχελάκης, στην ορκωμοσία της καρδιολόγου Καίτης (Κατερίνας) Παλληκαράκη και του Κωνσταντίνου Χουλάκη,ως αγροτικού ιατρού.

Με την κάλυψη δυο κενών θέσεων του νοσοκομείου, κλείνει έτσι η, κατά γενική ομολογία, πετυχημένη θητεία του απερχόμενου διοικητή, που κατάφερε σε χρόνια δύσκολα (μνημονιακά) όχι μόνο να κρατήσει όρθιο το ίδρυμα αλλά και να καλύψει κενά προηγούμενων διοικήσεων,παραδίδοντας στην νέα διοίκηση υπό την Μαρία Δαρατσιανού, μιας σαφώς καλύτερης κατάστασης από αυτήν που ανέλαβε ο ίδιος.
Τα προβλήματα βεβαίως παραμένουν και η νέα διοικητήρια που αναμένεται να αναλάβει τις επόμενες μέρες (τα σχετικά ΦΕΚ των διορισμών στα νοσηλευτικά ιδρύματα τη χώρας έχουν αρχίσει να εκδίδονται ) καλείται να βρει τις λύσεις, σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια και με την καλύτερη δυνατή συνεργασία με το προσωπικό και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Σητείας.
Η σημερινή τελετή ορκωμοσίας ήταν ιδιαίτερα λιτή.
Η  Καίτη Παλληκαράκη που έχει καταγωγή από τη Σητεία(από την πλευρά της μητέρας της), είναι ήδη γνωστή στο ΓΝΣ αφού το έχει υπηρετήσει στο παρελθόν και έχει αποκτήσει και την ειδικότητα της παθολόγου εδώ, πριν συνεχίσει με την καρδιολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας,
Ο Κωνσταντίνος Χουλάκης, θα εκτελεί εφημερίες στο ΓΝΣ και θα παρέχει τις υπηρεσίες του στις κοινότητες, στα περιφερειακά ιατρεία  που υπάγονται στο Νοσοκομείο (Παλαίκαστρο ,Ζάκρος κ.α).Ο ίδιος, δήλωσε την προτίμηση του για το αγροτικό του στην Σητεία, έχοντας την εμπειρία του απο την πρακτική του άσκηση εδώ, σε χρονικά διαστήματα των καλοκαιριών του 2016 και 2017. Η πατρική του καταγωγή είναι απο το Καστέλι Πεδιάδος. Σπούδασε στην Τσεχία και στη συνέχεια εργάστηκε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, στην Παιδοχειρουργική  Κλινική.

Πηγή : Style 100Fm



Συνολικες προβολες σελιδας