Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Απογοητευμένος από τη στάση Βορίδη ο Γ.Τσιφετάκης

image
” Θα γίνει επιτροπή, ε και;” Ρητορικό το ερώτημα από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας Γιώργο Τσιφετάκη, που αποτυπώνει την απογοήτευση του από την τοποθέτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη σύσκεψη στο Ηράκλειο, όπου συμμετείχε.

Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι, είπε σε συνέντευξης του στον STYLE100 και αναφερόμενος στην πρόθεση του υπουργού για σύσταση επιτροπής που θα τεκμηριώνει την ευθύνη της κλιματικής αλλαγής για την καταστροφή στους ελαιοπαραγωγούς, αναρωτήθηκε :” Τι μπορεί να κάνει μια επιτροπή από πέντε άτομα.; Θα αλλάξει κάτι;”
Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν αναλυτικά στον Υπουργό και η επιλογή σύστασης επιτροπής φαίνεται πως είναι ένας εύσχημος τρόπος για να παραπεμφθεί το θέμα στις καλένδες (από δω παν κι άλλοι δηλαδή….).
Σε μια κακή χρονιά, όχι μόνο για τους ελαιοπαραγωγούς, αλλά και για όσους ασχολούνται με την αλιεία και τα θερμοκήπια, ο Γ. Τσιφετάκης προβάλλει ως επιτακτική ανάγκη τον εκσυγχρονισμό του οργανισμού Ελληνικών Αγροτικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), ώστε να ανταποκρίνεται στο σύγχρονες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και να καλύπτει όλο τον κύκλο της καλλιέργειας από κάθε “εχθρό “.

Ν.Ν

Πηγή : Style 100fm


Συνολικες προβολες σελιδας