Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Λεωνίδας Τερζής στον STYLE100 : Δεν μπορεί ούτε να σχεδιάσει,ούτε να διοικήσει ο Μιχάλης Περάκης

http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2018/06/terzhs-2yqgjo7wg60fm1b50uxzii.jpgΑνεβαίνουν οι τόνοι  της αντιπαράθεσης για τον ΔΟΚΑΣ με τον Λεωνίδα Τερζή να παίρνει τη σκυτάλη από τον Μιχάλη Περράκη και να απαντά στις κατηγορίες  του για παρατυπίες και παρανομίες, δηλώνοντας, εδώ, στον STYLE100 και τον Κώστα Γραμμενίδη
πως, “σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει”.
Η σύγκρουση είναι ανοιχτή, με τον κ. Τερζή να λέει για τον διάδοχο του στην προεδρία του ΔΟΚΑΣ πως δεν μπορεί ούτε να σχεδιάσει, ούτε να διοικήσει, ενώ απαντώντας στη μη παράδοση στον Μ. Περράκη, είπε πως ο ίδιος, λογοδοτεί μόνο στους εκλεγμένους που λογοδοτούν στην κοινωνία και οχι σε αυτούς που δεν έχουν να λογοδοτήσουν πουθενά. Για αυτό και παρέδωσε τα πεπραγμένα της δίκης του διοίκησης στον δήμαρχο.
Ο πρώην πρόεδρος του οργανισμού, αμφισβήτησε όλες τις επισημάνσεις του νυν και απάντησε στην πρόκληση για προσφυγή στη δικαιοσύνη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο,ενώ αμφισβήτησε και την πρόθεση διεξαγωγής μονοθεματικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου αποκλειστικά για. τα θέματα του ΔΟΚΑΣ.
Συγκεκριμένες αναφορές  έγιναν (συνοπτικά εδώ, αναλυτικά στο ηχητικό):
-Στην αποζημίωση που λαμβάνει ο πρόεδρος  του ΔΟΚΑΣ, με τον Λ. Τερζη να επιμένει στη λογική του τι είναι νόμιμο και το τι είναι ηθικό, σημειώσατε πως επί θητείας του , με την απόφαση να μην αποζημιώνεται από τον ΔΟΚΑΣ ο πρόεδρος, ” είχαμε μειώση την εκταμίευση αποζημιώσεων.” Επιπλέον, είπε πως υπήρχε ο ίδιος από το μισθό της κυρίας εργασίας του, έκανε κάποια έξοδα ” παρατάσεως”.
-Στη μη πληρωμή υπαλλήλων του ΔΟΚΑΣ επί εξάμηνο, την οποία αμφισβήτησε ευθέως.
-Στη λειτουργία του Ωδείου στο κτίριο Έλενα και στη συνέχεια στο Πολύκεντρο, όπου μεταφέρθηκαν τα παιδιά για τη δική τους ασφάλεια,όπως είπε, ενώ αναφέρθηκε στην αγορά του ακινήτου της οικογένειας Χιώτη  που είχε προβλεφθεί να αποκατασταθεί και να στεγάσει το Ωδείο, μια διαδικασία στη λίστα του Φιλόδημου, που όμως για να προχωρήσει πρέπει να γίνει απορρόφηση των σχετικών  κονδυλίων.
-Στη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου και πάλι αμφισβήτησε τις ελλείψεις που είχε επισημάνει ο κ. Περράκης.
-Στον “γύρο της Σητείας” και στις αλλαγές που σχεδιάζονται. Αιχμηρός και εδώ ο Λ. Τερζής : “Εχει αλλάξει ήδη, δεν υπάρχει γύρος Σητείας, υπάρχει Geopark road race”. Ολες οι δραστηριότητες γίνονται μέσα στα πλαίσια του έργου που αποτελεί την κορωνίδα τη προβολής και το σήμα ποιότητας για την περιοχή μας. Ωστόσο, απ ότι άκουσα στο ραδιόφωνο,δεν ήξερε ούτε καν να το πει σωστά “.
-Στην συστέγαση  ΚΑΠΗ κέντρο κοινότητας και  κοινωνικού παντοπωλείου.
-Στις οικονομικές υποχρεώσεις του ΔΟΚΑΣ (αναλυτικά στο ηχητικό )
Οχι χθες, προχθές θα μπορούσε να πάει ο κ,Περάκης στη δικαιοσύνη, είπε ο Λ. Τερζης,  για να προσθέσει : “Πάντοτε έχει σημασία ποιος  λέει αυτά που λέει, αν εχουν βαρύτητα αυτά που λέει κάποιος εξαρτάται απο το ποιος τα λέει Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει σημασία”.
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Πηγή : Style 100Fm



Συνολικες προβολες σελιδας