Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ

DSC08004ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ       ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ
Με το τέλος της 5ης αγωνιστικής, ο ΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ συνεχίζει τις εκπλήξεις αφού πέρασε από την Νεάπολη και επικράτησε της ΑΕΝ με 1-2, έπειτα από ανατροπή.

 Στο γήπεδο των ΛΑΚΩΝΙΩΝ, η ΝΙΚΗ πείρε ένα άνετο διπλό καθώς επικράτησε με 0-6. Πλέον, οι μόνες αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα είναι ο ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ και η ΝΙΚΗ, παρόλ’αυτα ο ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ έχει 3 βαθμούς παραπάνω, αφού η ΝΙΚΗ έχει κάνει ρεπό την 1η αγωνιστική.  Στο άλλο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ΕΛΟΥΝΤΑ και ΑΣΙ αναδέχθηκαν ισόπαλοι με 0-0. Ο ΚΡΟΥΣΤΑΣ έχει πλέον 6 βαθμούς, αφού πήρε το διπλό στην έδρα του ΑΕΛ ΔΙΑ με 2-5, ενώ ο ΙΤΑΝΟΣ πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφού πέρασε από την έδρα της ΚΡΙΤΣΑΣ με 0-1. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είχε ρεπό αυτή την εβδομάδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ 1 – 2
ΕΛΟΥΝΤΑ – ΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 0 – 0
ΚΡΙΤΣΑ – ΙΤΑΝΟΣ 0 – 1
ΛΑΚΩΝΙΑ – ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ 0 – 6
ΑΕΛ ΔΙΑΣ – ΚΡΟΥΣΤΑΣ 2 – 5
Ρεπό : ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

                ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ – ΚΡΙΤΣΑ
ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΛΟΥΝΤΑ – ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΛΑΚΩΝΙΑ
ΙΤΑΝΟΣ – ΑΕΛ ΔΙΑΣ
ΡΕΠΟ: ΚΡΟΥΣΤΑΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  1. ΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ 15
  2. ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ        12
    3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ         9
    4. ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ        9
    5. ΕΛΟΥΝΤΑ      7
    6. ΚΡΙΤΣΑ     6
    7. ΚΡΟΥΣΤΑΣ                6
    8. ΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ       4
    9. ΛΑΚΩΝΙΑ                  3
    10. ΙΤΑΝΟΣ                   3
    11. ΑΕΛ ΔΙΑΣ                0
-Η ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ξεκίνησε με -3 βαθμούς.
-ΝΙΚΗ, ΑΣΙ ,ΕΛΟΥΝΤΑ, ΛΑΚΩΝΙΑ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχουν κάνει ρεπό.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΦΙ
Η 8η αγωνιστική, έληξε άδοξα για τον ΟΦΙ, αφού ηττήθηκε στην έδρα του ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ με 3-0. Πλέον, είναι 3ος  στην βαθμολογία της Football League με 14 βαθμούς, και ισοβαθμεί με την ΚΑΒΑΛΑ. Την 1η και την 2η θέση, μοιράζονται ΤΡΙΚΑΛΑ και ΙΩΝΙΚΟΣ με 16 βαθμούς. Τα ΤΡΙΚΑΛΑ νίκησαν το ΑΙΓΑΛΕΩ με 2-1, ενώ ο ΙΩΝΙΚΟΣ επικράτησε του ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ με 3-2. Η ΚΑΒΑΛΑ κέρδισε την ΚΑΛΑΜΑΤΑ με 2-1. Στην 9η αγωνιστική, o ΟΦΙ θα υποδεχτεί την ΒΕΡΟΙΑ στην Ιεράπετρα, τα ΤΡΙΚΑΛΑ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΘΕΣΠΡΩΤΟ, ο ΙΩΝΙΚΟΣ θα ταξιδέψει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, ενώ η ΚΑΒΑΛΑ θα παίξει εκτός έδρας με τον ΙΑΛΥΣΟ.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΟΑΝ
Ο  ΑΟΑΝ, θα κλείσει με θετικό πρόσημο την 9η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής, αφού πήρε το διπλό στην έδρα του ΠΟΡΟΥ με 0-1. Πλέον, είναι 4ος στην βαθμολογία με 12 βαθμούς και σύγκριση τερμάτων 11-12. Στην 1η θέση βρίσκεται η ΕΠΙΣΚΟΠΗ  με 20 βαθμούς, όπου αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα του 2ου ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ο οποίος έχει 16 βαθμούς. Στην 3η θέση, βρίσκεται ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ με 14 βαθμούς, όπου επικράτησε επί του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ στο Ρέθυμνο με 1-4. Για την 10η αγωνιστική, ο ΑΟΑΝ θα υποδεχτεί τον ΓΙΟΥΧΤΑ σε μια αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική. Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ θα υποδεχτεί τον ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ, ενώ ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ.
ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΑΤΣΑΚΗς

Πηγή : Style 100Fm


Συνολικες προβολες σελιδας