Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Η κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής σε δυσπρόσιτες περιοχές του Δ. Σητείας

https://cdn.cretalive.gr/_largeImage/doc_20160719_1657648_untitled_2.jpg?mtime=20191006002828Συνολικά προβλέπεται να εξεταστούν σε τρεις ημέρες περίπου διακόσια σαράντα μαθητές.
Επίσκεψη κινητής μονάδας προληπτικής οδοντιατρικής σε μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων δυσπρόσιτων περιοχών του Δήμου Σητείας.

Κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής σε συνεργασία του Δήμου Σητείας με τον Σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου, πρόκειται να επισκεφθεί απομακρυσμένες σχολικές μονάδες του Δήμου ώστε να εξετάσουν οδοντιατρικά οι μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων των δυσπρόσιτων αυτών περιοχών. Η όλη δράση τελεί υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και θα υλοποιηθεί μέσω μιας πλήρους εξοπλισμένης κινητής μονάδας προληπτικής οδοντιατρικής, ενώ οι Ιατροί που θα εξετάσουν τους μαθητές είναι πιστοποιημένοι οδοντίατροι που συμμετέχουν στην όλη διαδικασία ως συνεργάτες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λασιθίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Συνολικά προβλέπεται να εξεταστούν σε τρεις ημέρες περίπου διακόσια σαράντα μαθητές.
Πιο συγκεκριμένα το Πρόγραμμα επισκέψεων θα είναι το εξής: Δευτέρα 7/10/2019: Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Ζάκρου και Παλαικάστρου Τρίτη 8/10/2019: Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Σκοπής και Σφάκας Τετάρτη 9/10/2019: Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Αρμένων και Ζήρου.

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας