
Η κοπέλα που είχε λιποθυμήσει, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Σπινθούρη μιλώντας στο neakriti.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό υπογραμμίζονται ότι η κοπέλα είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο.
«Πρόκειται για μια μαθήτρια Αλβανικής καταγωγής που λιποθύμησε στο χώρο του σχολείου της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας με ασθενοφόρο και ο τοξικολογικός έλεγχος, στον οποίο και υποβλήθηκε, επιβεβαιώνει πλήρως το γεγονός ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και λόγω της επίδρασης των συγκεκριμένων ουσιών λιποθύμησε. Σε κάθε περίπτωση, θα παραμείνει για νοσηλεία στην παιδιατρική του νοσοκομείου μας και για όσο διάστημα χρειαστεί.»
Φωτογραφία αρχείου
Πηγή : Νέα Κρήτη