Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Ενα ομαλό δίκτυο διασύνδεσης Σητειας-Ιεραπετρας,οδηγεί στην ανάπτυξη ,δηλώνει ο Θ. Καλατζάκης(BINTEO-FOTO)

kalantzakis
Η διασύνδεση Σητειας -Ιεραπετρας ειναι η προτεραιοτητα που θέτουν οι δημοτικές αρχές των δυο πόλεων, οπως φάνηκε απο την τοποθέτηση του δημάρχου Ιεραπετρας Θ. Καλατζάκη
στη συνέντευξη του σημερα στον STYLE100. Αποκωδικοποιώντας τις προτεραιότητες που τέθηκαν στη συνάντηση του με τον Γ.Ζερβακη, ο κ. Καλατζακης αναφέρθηκε στην παράλληλη σχεση ανάπτυξης του τουρισμού με την πρόσβαση στο αεροδρόμιο κυρίως, αλλα και το λιμάνι Σητειας. Νέες τουριστικές μονάδες ήδη δημιουργούνται στην περιοχή και η περαιτέρω ανάπτυξη εχει ως προϋπόθεση την ομαλή διασύνδεση των δυο πόλεων. Εμφανίστηκε διεκδικητικός για χρηματοδοτήσεις απο την Περιφέρεια και το αρμόδιο υπουργείο.
Ο δήμαρχος Ιεραπετρας αναφέρθηκε και στην αναστολή λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου, ενα σχολείο για ολη την περιοχή και οχι μόνο για την Ιεραπετρα,οπως σημείωσε. Υπαρχει προγραμματισμένο ραντεβου με την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμεως την ερχομενη Τριτη , όπου θα ζητηθεί η άμεση επαναλειτουργία για να μην χαθεί μια σχολική χρονια, τη στιγμή που ολα ειναι έτοιμα για να λειτουργήσουν.
Ν.Ν

Πηγή : Style 100Fm



Συνολικες προβολες σελιδας