Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ Α΄ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

DSC07749
Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική για το Α΄ τοπικό Λασιθίου, με ΕΛΟΥΝΤΑ και ΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ να μοιράζονται την πρώτη θέση, έχοντας  αμφότεροι από 2 νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ΕΛΟΥΝΤΑ,
όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της απέναντι στην ΚΡΙΤΣΑ, έτσι και τώρα στην έδρα του ΑΕΛ ΔΙΑ σκοράρει 3 τέρματα και με σύγκριση τερμάτων 6-0 στα πρώτα 2 παιχνίδια, βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, με 6 βαθμούς. Στην 2η θέση, επίσης με 6 βαθμούς και σύγκριση τερμάτων 5-1 έχουμε τον ΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, όπου προέρχεται από την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής, λυγίζοντας την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στην Ιεράπετρα με 1-2. Στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής η ΝΙΚΗ Σητείας ξεκινάει θετικά την φετινή χρονιά και επικρατεί επί της ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ με 1-0, σε ένα άκρως απολαυστικό παιχνίδι. ΚΡΙΤΣΑ και ΚΡΟΥΣΤΑΣ κατέκτησαν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα αφού, η ΚΡΙΤΣΑ κέρδισε τα ΛΑΚΩΝΙΑ με 1-0 και ο ΚΡΟΥΣΤΑΣ επικράτησε του ΙΤΑΝΟΥ με 3-1. Το ΑΣΙ είχε ρεπό, αυτή την εβδομάδα.
  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ Κριτσάς – ΑΕ Λακωνίων 1-0
ΑΕΛ Δίας – ΑΟ Ελούντας 0-3
Νίκη – ΑΕ Νεάπολης 1-0
Αναγέννηση – ΑΟΣΚ 1-2
ΠΑΟ Κρούστα – Ίτανος 3-1
Ρεπό: ΑΣΙ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΑΟ Ελούντας  6
2.ΑΟΣΚ  6
3.ΑΣΙ  3
4.Αναγέννηση  3
5.Νίκη Σητείας  3
6.ΠΑΟ Κρούστα  3
7.ΑΟ Κριτσάς  3
8.ΑΕ Νεάπολης  0
9.ΑΕ Λακωνίων  0
10.Ίτανος  0
11.ΑΕΛ Δίας  0
-Η ΑΕ Νεάπολης, ξεκίνησε με -3 βαθμούς.
-Νίκη και ΑΣΙ, έχουν κάνει ρεπό


            ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΕ Νεάπολης – Ίτανος
ΑΣΙ – Νίκη
ΑΟΣΚ – ΠΑΟ Κρούστα
ΑΟ Κριτσάς – Αναγέννηση
ΑΕ Λακωνίων – ΑΕΛ Δίας
Ρεπό: ΑΟ Ελούντας

              ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΦΙ
Με το τέλος της 5ης αγωνιστικής της Football League, τα νέα για τον ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, είναι δυσάρεστα. Η ομάδα της Ιεράπετρας, ηττήθηκε στον Βόλο από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ με 2-1 και είναι 7ος με 8 βαθμούς, παρόλο που ισοβαθμεί με άλλες 4 ομάδες. Η πρωτοπόρος ΚΑΛΑΜΑΤΑ, επίσης ηττήθηκε στην Ρόδο από τον ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ με 2-0, αλλά εξακολουθεί να είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας. Τα ΤΡΙΚΑΛΑ είναι ακόμα στην 2η θέση, έπειτα από την ισοπαλία στην έδρα τους με την ΚΑΒΑΛΑ. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ βρίσκεται πλέον στην 3η θέση, μετά την νίκη του επί της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Για την 6η αγωνιστική, ο ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό στην ΤΡΙΓΛΙΑ, η ΚΑΛΑΜΑΤΑ θα φιλοξενήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, τα ΤΡΙΚΑΛΑ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ και, ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ θα ταξιδέψει στην έδρα του ΙΑΛΥΣΟΥ.
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΟΑΝ
Κακά τα νέα και για την ομάδα του Αγίου Νικολάου, στην 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, αφού έχασε από τον ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ στο Ρέθυμνο, με 3-1. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ συνεχίζει το νικηφόρο σερί του και, έπειτα από το διπλό επί του ΓΙΟΥΧΤΑ έχει 5 νίκες σε 5 παιχνίδια και είναι πρώτος, με 15 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση, βρίσκουμε την έτερη ομάδα του Ρεθύμνου ΕΠΙΣΚΟΠΗ, όπου μετά το διπλό έναντι του ΠΟΡΟΥ έχει 13 βαθμούς. Ο ΑΟΑΝ είναι αυτή την στιγμή 6ος με 6 βαθμούς σε 6 παιχνίδια και αναζητεί θετικό αποτέλεσμα την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του, κόντρα στον ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ θα υποδεχτεί την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ενώ η ΕΠΙΣΚΟΠΗ θα φιλοξενήσει  τον ΓΙΟΥΧΤΑ.

ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΑΤΣΑΚΗΣ

Πηγή : Style 100Fm


Συνολικες προβολες σελιδας