Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Παράταση μέχρι 31 Οκτωβρίου για το κτηματολόγιο στο Λασίθι

Παράταση δόθηκε μέχρι 31 Οκτωβρίου για το κτηματολόγιο στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρη Οικονόμου.  Η αρμόδια για τον Άγιο Νικόλαο Δικηγόρος, Μαρία Αποστολάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά»  τόνισε ότι «αν μετρήσετε τις μέρες θα δείτε ότι είναι μόλις 17 εργάσιμες μέρες. Επομένως δεν νομίζω ότι θα διευκολύνει ιδιαίτερα τον κόσμο. Απλώς θα ενεργοποιήσει περισσότερο αυτούς που είναι σχεδόν στην ολοκλήρωση των φακέλων τους.  Αν συνεκτιμηθεί και το γεγονός ότι δεν  αποφασίζουμε εμείς στην Ελλάδα αλλά έχει λόγο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ σημείο για αυτό παίρνουμε και τόσο μικρή παράταση.  Αν δείτε δεν είναι οριζόντια η παράταση σε όλη την Ελλάδα έχουν δοθεί και μέχρι τέλος Νοεμβρίου.
Συζητιέται πάρα πολύ έντονα το ενδεχόμενο τα πρόστιμα να επιβαρύνονται προσαυξήσεις.
Σε αυτό το σημείο να πούμε στον κόσμο ότι τα πρόστιμα αφορούν τις εκπρόθεσμες δηλώσεις ακινήτων δεν αφορούν ακίνητα τα οποία κάποιος δεν δηλώνει. Όταν δεν δηλώσεις ένα κινητό για οποιοδήποτε λόγο γιατί  για παράδειγμα μπορεί να μην  γνωρίζεις καν πού βρίσκεται η μπορεί κάποιος να το έχει καταπατήσει και ουσιαστικά να το έχεις χάσει από την ιδιοκτησία σου, σε αυτές περιπτώσεις δεν υπάρχει πρόστιμο» κατέληξε.


Πηγή : LatoFm.gr
 

Συνολικες προβολες σελιδας