Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Υποχωρεί το μελτέμι - Καλός και ζεστός ο καιρός στην Κρήτη

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/4/files/2019-07-05/kairos.jpgΕυνοεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες για χαλαρές βουτιές στη θάλασσα ωστόσο έντονη θα είναι κατά τόπους η αίσθηση δυσφορίας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός εξαιτίας της εορταστική περιόδου.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Μανώλη Λέκκα, ο οποίος μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, πολύ καλές αναμένεται να είναι οι καιρικές συνθήκες παραμονή και ανήμερα της Παναγίας.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο η σημαντική εξασθένηση των ανέμων από αύριο, θα βοηθήσει στις προσπάθειες των πυροσβεστών, ωστόσο τα υψηλά ποσοστά υγρασίας, θα εξακολουθήσουν να προκαλούν δυσφορία.
Ανήμερα της Παναγίας προβλέπεται πολύ καλός καιρός, ενώ οι άνεμοι θα έχουν υποχωρήσει και θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 3 έως 4 και κατά τόπους 5 Μποφόρ.
Οι καιρικές συνθήκες θα ευνοούν την εξόρμηση στις παραλίες, καθώς και για κάθε ευχάριστη δραστηριότητα στις θάλασσες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 31 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με τον κ. Λέκκα στην ενδοχώρα και τα νότια το θερμόμετρο θα «αγγίξει» και τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ από την Παρασκευή θα υποχωρήσουν περισσότερο οι άνεμοι.
Το Σαββατοκύριακο ο καιρός προβλέπεται ήπιος, ενώ την Κυριακή, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα προγνωστικά καιρικά μοντέλα αναμένεται νέο μελτέμι.
Η πρόγνωση για την Κρήτη και όλη την Ελλάδα ΕΔΩ

Πηγή :  Νέα Κρήτη


Συνολικες προβολες σελιδας