Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Αρκετές οι παρεμβάσεις στη λιμενική ζώνη Σητείας

Υπό την προεδρία του κ. Γιάννη Σκαρβελάκη συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας.
Με αφορμή αυτοψία -μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης- στον χώρο της μαρίνας, του Προέδρου του Ταμείου Σητείας
και του μέλος κ. Νυφικούλας Σφενδυλάκη, ο κ. Σκαρβελάκης αναφέρθηκε στις εργασίες που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες και αφορούν την συντήρηση και το βάψιμο των τοιχίων της λιμενικής ζώνης από την μαρίνα και περιμετρικά του λιμενίσκου της Σητείας.
Οι εργασίες ολοκληρώνονται σήμερα και φυσικά εκτός από τη συντήρηση αποσκοπούν και στον καλλωπισμό του χώρου του λιμανιού ώστε να έχει μία όσο το δυνατόν πιο ωραία εικόνα ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, οπότε και αυξάνεται η κίνηση στο πλαίσιο της τουριστικής περιόδου.
Ο κ. Σκαρβελάκης ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνδρομή τους, το Δήμο και τον ΔΟΚΑΣ (διάθεση προσωπικού) και τη συνεργασία για να υλοποιηθεί η δράση.
Τα σωσίβια
Πρόσφατα τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και οκτώ ειδικά σωσίβια περιμετρικά της μαρίνας και του λιμενίσκου Σητείας για την περίπτωση ατυχήματος (πτώση στην θάλασσα) και με σκοπό τη χρήση για την παροχή βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πολίτη.
Ο κ. Σκαρβελάκης ευχαρίστησε την κ. Σφενδυλάκη για την συμβολή της στην δράση καθώς και τους κ. Ιωάννη Παθιάκη, Χάρη Αχλαδιανάκη και Ρουστέμη Χουεντίν για την εθελοντική τους επίσης συνεισφορά στην τοποθέτηση των σωσιβίων.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας