Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Αναζητούνται τα ίχνη 8χρονου αγοριού στο Σταυροχώρι, επί ποδός οι Αρχές

Αγνοούνται εδώ και 2,5 περίπου ώρες τα ίχνη ενός 8χρονου αγοριού στο Σταυροχώρι της Ιεράπετρας και στην περιοχή Παναγία Λυγιά.

Το αγόρι, φέρεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να διέφυγε της προσοχής των δικών του και συνεχίζει να αναζητείται μέχρι και αυτή την ώρα από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Ιεράπετρας, την ΕΔΕΑΚ Σητείας, ενώ αναμένεται να συνδράμουν και εθελοντές από την ευρύτερη περιοχή.
Ν.Σ.

Πηγή : Ανατολή

----------------------------------------------------------------------------------------------

Συναγερμός για τον εντοπισμό 8χρονου αγοριού
Στην επιχείρηση συμμετέχουν δυνάμεις της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, εθελοντές διασώστες και κάτοικοι της περιοχής
Μεγάλη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες για τον εντοπισμό ενός αγοριού, 8 ετών, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το Σταυροχώρι της Ιεράπετρας τοποθεσία Παναγία Λυγιά .Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για παιδάκι και ειδικές ανάγκες και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ξέφυγε από την προσοχή της οικογένειάς του.
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετέχουν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ΕΔΕΑΚ Σητείας, και εθελοντές από την περιοχή.

Ο πατέρας και ο παππούς είχαν πάει για αγροτιές εργασίες μαζί με τον 8χρονο σε μια περιοχή όπου διατηρούν αγροτικές καλλιέργειες. Κάποια στιγμή και ενώ είχαν απορροφηθεί στις αγροτικές εργασίες διαπίστωσαν ότι το 8χρονο παιδάκι είχε απομακρυνθεί και δεν απαντούσε στις προσκλήσεις του πατέρα και του παππού του.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική και λίγο πριν από 8 το βράδυ ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης προκειμένου το αγοράκι να εντοπιστεί και να παραδοθεί στους οικείους του.

Πηγή : Style 100Fm


Συνολικες προβολες σελιδας