Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Θα κλείνει το καλοκαίρι ο παραλιακός δρόμος στο Μόχλος

Αιτήματα Τοπικών Κοινοτήτων, αλλά και δημοτών συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακού του Δήμου Σητείας υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Κοζυράκη.

Μεταξύ αυτών και το αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Τουρλωτής για  το κλείσιμο μετά τις 10 το πρωί, του παραλιακού  δρόμου Μόχλους και των κάθετων σε αυτόν κατά την θερινή περίοδο. Η Επιτροπή συζήτησε το θέμα και έκανε αποδεκτό το αίτημα  προσδιορίζοντας όμως το κλείσιμο των δρόμων από τις 4 το μεσημέρι και έπειτα διότι νωρίτερα θα υπάρξει πρόβλημα με την τροφοδοσία των καταστημάτων και γενικότερα την κίνηση των πολιτών.
Επίσης συζητήθηκαν αιτήσεις δύο  ξενοδοχείων στην Σητεία και στο Παλαίκαστρο για θέσεις προσωρινής στάθμευσης μπροστά στα ξενοδοχεία με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους. «Σύμφωνα με τη νομοθεσία», ανέφερε ο κ. Κοζυράκης, «προβλέπεται κάτι τέτοιο και η υπηρεσία ανέλαβε να εξετάσει το σημείο που μπορεί να καθοριστεί και να προχωρήσει στις διαδικασίες που απαιτούνται.
Κατόπιν επί τάπητος ετέθη και αίτημα καταστήματος στο Παλαίκαστρο για  θέση προσωρινής στάσης και φορτοεκφόρτωσης προϊόντων στο κεντρικό δρόμο της Τ.Κ. Όπως αναφέρθηκε, έχει οριστεί τέτοια θέση σε διπλανό κατάστημα, που μπορεί να χρησιμοποιείται και από το συγκεκριμένο.
Τέλος, συζητήθηκε αίτημα καταστήματος (S/M) στην Σητεία για την δημιουργία διάβασης πεζών από την είσοδό του μέχρι το  πάρκινγκ. Η Επιτροπή αποφάσισε να εξετάσει το ζήτημα η Τεχνική Υπηρεσία και βάσει των όσων προβλέπει η νομοθεσία να προχωρήσει ανάλογα το θέμα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας