Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Από τους 24 Δήμους της Κρήτης η καταμέτρηση για τις δημοτικές εκλογές έχει ολοκληρωθεί μόνο σε τέσσερις

https://cdn.cretalive.gr/_largeImage/3536168.jpg?mtime=20190527054234Κρατά καλά η διαδικασία της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές στην Κρήτη.


Περίπου στις 6.00 το πρωί, στα αποτελέσματα που ανακοινώνει η Περιφέρεια Κρήτης είχε δοθεί το 100% των εκλογικών τμημάτων μόνο για τους Δήμους Γαύδου, Καντάνου-Σελίνου (δήμαρχος ο Αντώνης Περράκης), Ανωγείων (Μαν.Καλλέργης 46,08%, Σ.Κεφαλογιάννης 45,46%), και Μυλοποτάμου (δήμαρχος ο Δημήτρης Κόκκινος).

Σε επίπεδο Περιφερειακών Εκλογών η ενσωμάτωση έχει φτάσει στο 82,23% (καταμετρημένα 1101 από συνολικά 1339 εκλογικά κέντρα της Κρήτης).

Όπως είναι φυσικό, αναμένεται να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στην καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων.

Πηγή : Creta live 

Συνολικες προβολες σελιδας