Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Συναντήσεις Ν. Κουρουπάκη σε ΕΑΣ και Αθερινόλακκο

    http://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2019/04/20190425_121802.jpg
  1. Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Κουρουπάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον επισκέφθηκε τη διοίκηση της Ε.Α. Σητείας και συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Εμμ. Μαυροματάκη για θέματα που απασχολούν την οργάνωση και την ανάγκη να υπάρξει συνεργασία με τον Δήμο, ώστε να προωθηθούν όσο το δυνατό καλύτερα τα ζητήματα που αφορούν την καλλιέργεια και την προώθηση της εμπορίας του λαδιού που αποτελεί βασική πηγή εσόδων της περιοχής.

  1. Την Πέμπτη 25/04/2019 έγινε συνάντηση στον Αθερινόλακκο με το σωματείο εργαζομένων του Α.Η.Σ για θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους  και ιδιαίτερα, σε σχέση με την ανάγκη να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας με τη συνέχιση λειτουργίας του εργοστασίου.  Προηγήθηκε μια σύντομη συζήτηση, σε καλό κλίμα,  με τον διευθυντή του Α.Η.Σ. κο Μανακανάτα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά μελών του σωματείου, ότι σε πρόσφατη επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου, ελέχθη ότι για να στηριχθούν τα αιτήματα των εργαζομένων πρέπει να ψηφίσουν τον εν λόγω Δήμαρχο.
http://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2019/04/20190425_130922.jpg
Ο κ. Κουρουπάκης εξέφρασε την αντίθεση του σε τέτοιες πρακτικές εκβιασμών και ζήτησε από το σωματείο να τηρήσει ουδετερότητα, ώστε, οι εργαζόμενοι να εκφραστούν ελεύθερα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Επίσης, ο κ. Κουρουπάκης εξέφρασε τη στήριξη του στα αιτήματα του σωματείου και την ανάγκη διατήρησης των θέσεων εργασίας. 


Συνολικες προβολες σελιδας