Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Μοιράζοντας τις «Τσάντες της Αγάπης»

Την «Τσάντα της Αγάπης» προσέφερε χθες σε συνανθρώπους που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Πρόκειται για μία δράση που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια. Δέματα με τρόφιμα, ζυμαρικά, τυροκομικά, κρεατικά, αρτοσκευάσματα και γλυκά, που συγκεντρώνονται με την συνδρομή πολιτών και καταστημάτων της περιοχής (προσφέρουν τρόφιμα ή χρήματα για να αγοραστούν τρόφιμα) προσφέρθηκαν χθες. Τις περίπου 100 «Τσάντες της Αγάπης διένειμαν οι Εθελόντριες.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του ΕΕΣ κ. Παντελής Ανδρουλιδάκης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του Τμήματος για την συγκέντρωση των τροφίμων και την πραγματοποίηση της δράσης καθώς και τις Εθελόντριες για την πολύτιμη συνδρομή τους.
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια που εδώ και χρόνια το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας πραγματοποιηθεί προσφέροντας την Τσάντα της Αγάπης την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι κοντά στο πλευρό όλων των ανθρώπων και ιδιαίτερα των πασχόντων και στο πλαίσιο αυτό είναι η συγκεκριμένη κίνηση.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και υγεία  και να μπορούμε να βοηθάμε από καρδιάς τον συνάνθρωπο μας», τόνισε ο κ. Ανδρουλιδάκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας