Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Πατέρας ζητά τη βοήθεια των κρητικών, για το παιδί του (Video)

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/files/Untitled-1.jpg
Ένας πατέρας στον Άγιο Νικόλαο ψάχνει σπίτι για να μπορεί το παιδί του με αναπηρία να μετακινείται ευκολότερα
Το παιδί του έχει διαγνωστεί με 80% αναπηρία και η μετακίνησή του πραγματοποιείται με αμαξίδιο.
Ο ίδιος δεν εργάζεται, προκειμένου να είναι δίπλα στο γιο του και να τον βοηθάει. Είναι δίπλα του στο σχολείο, στις βόλτες, σε κάθε στιγμή της δύσκολης καθημερινότητάς του. Όμως ο γιος του μεγαλώνει, είναι ήδη 12 ετών, και το μόνο που ζητάει ο κ. Arben Kala είναι να ενοικιάσει ένα ισόγειο σπίτι, ή ένα διαμέρισμα με ασανσέρ στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου.
Ο κ. Arben Kala βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια. Εδώ δημιούργησε οικογένεια και απέκτησε δύο παιδιά. Το ένα εκ των δύο, ο 12χρονος, σήμερα, Orcitο, στα 5 του έτη παρουσίασε κινητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.
Ο πατέρας του, ο οποίος εργαζόταν ως τεχνίτης στον κατασκευαστικό κλάδο, δεν εργάζεται, καθώς, τα τελευταία 7 χρόνια, είναι δίπλα στο γιο του και τις ανάγκες του, διότι, όπως αναφέρει, «πρέπει να είναι πάντα κάποιος δίπλα του για να τον μετακινεί».
Ο Orcito φοιτά στην έκτη τάξη του 1ου δημοτικού σχολείου Αγίου Νικολάου και, σύμφωνα με το fonien.gr, έχει μια άψογη πνευματική διαύγεια, παιδεία και συμπεριφορά. Στο σχολείο έχει παράλληλη στήριξη, όμως, στα διαλείμματα, ο πατέρας του είναι εκεί για να το πάει τουαλέτα.
«Ο γιος μας ολοένα και μεγαλώνει και η μέση μου δεν με βοηθά να τον σηκώνω για μεγάλες αποστάσεις, το σπίτι που μένουμε δεν μας βοηθά καθόλου και πλέον είναι ανάγκη να βρούμε άλλο, όμως δεν το έχουμε ακόμα καταφέρει. Ζητάμε την βοήθεια του κόσμου εδώ στην πόλη που ζούμε και παρακαλούμε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει για να βρούμε ένα σπίτι που θα κάνει την καθημερινότητα του αγαπημένου μας γιού πιο εύκολη.», αναφέρει ο κ. Arben Kala.
Όποιος, λοιπόν, μπορεί να βοηθήσει, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον κ. Kala, στο τηλέφωνο 6946642520.
Δείτε τι αναφέρει ο ίδιος:



Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας