Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Δέκατο Πρώτο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού για μεγάλα παιδιά στη Σητεία (Video)

Σε παιχνιδιάρικους ρυθμούς κινείται αυτές τις ημέρες η Σητεία. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού για τα παιδιά, σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου αναμένεται να κορυφωθεί η δράση με το Δέκατο Πρώτο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού για τα μεγάλα παιδιά που φέτος καλούνται να «σώσουν» τον θεσμό με ασφάλεια πάνω από όλα.



 Σήμερα στις 9 το πρωί, ξεκίνησε το  Δέκατο Πρώτο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στη Σητεία για τα μεγάλα παιδιά, σε μία ημέρα που αναμένεται πολύ τρέξιμο, διασκέδαση, γρίφους, δραστηριότητες και ψάξιμο στα σοκάκια της πόλης και όχι μόνο.

Σήμερα καλούνται όλοι οι θησαυροκυνηγοί να σώσουν το παιχνίδι και την εξέλιξή του…

Το παιχνίδι στην περιοχή της Σητείας, είναι μία δράση που τυγχάνει θερμής ανταπόκρισης. Κάθε χρόνο ο πήχης ανεβαίνει, οι συμμετοχές αυξάνονται και ολοένα και γίνεται πιο αγαπητό από τους πολίτες. Μάλιστα υπάρχουν και άνθρωποι που διαμένουν σε άλλες περιοχές, αλλά επισκέπτονται την Σητεία για να λάβουν μέρος και να απολαύσουν αυτήν την γιορτή, που πραγματοποιείται στην πόλη. Η πόλη εξάλλου μεταμορφώνεται, σφύζει από ζωή και προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο.



Πηγή : SitiaFm 95.5

-------------------------------------------------------------------------------------------

 Εκατοντάδες «κυνηγοί» αναζητούν το θησαυρό στη Σητεία

Με σύμμαχο τον καιρό επί του παρόντος – παρά τις έντονες βροχοπτώσεις στην διάρκεια της νύχτας – ξεκίνησε και διεξάγεται σήμερα το Δέκατο Πρώτο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού στην Σητεία.
Οι θησαυροκυνηγοί, – έχουν επίσημα δηλωθεί περίπου 600 αλλά σαφώς είναι περισσότεροι αφού στην ουσία στο παιχνίδι συμμετέχει όλη η πόλη με διάφορους τρόπους – καλούνται φέτος να λύσουν «το μυστήριο του χρυσού κληρονόμου εν ονόματι «Λάκη», χρυσού κληρονόμου της αμύθητης περιουσίας της αρχόντισσας της Σητείας Αικατερίνης Παπαδάκη Λαμπίρη.
Το εγχείρημα μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο και για το λόγο αυτό κλήθηκε κι αφίχθη σήμερα το πρωί στην Σητεία ο επιθεωρητής Βγέκας προκειμένου να δώσει λύση στο μυστήριο …

Τις συμμετέχουσες ομάδες – 20 συνολικά κατόπιν κάποιων συγχωνεύσεων, μαζί με  την διοργανώτρια ομάδα – καλωσόρισε ο αρχηγός της ομάδας «Κατσουλοχαέρολα» Παύλος Καπετανάκης ευχόμενος σε όλους ένα καλό παιχνίδι με πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια. Βέβαια για να συγκεντρωθούν γρήγορα οι ομάδες στο αρχηγείο χρειάστηκε η «απειλή» από την πλευρά του μέλους της ομάδας Απόστολου Τζιώτη ότι θα …τραγουδήσει!
Αφού λοιπόν δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες προς τους θησαυροκυνηγούς, σήμερα το πρωί, ακούστηκε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, τηλεφωνική επικοινωνία του Αστυνόμου Βγέκα με μέλος της Δ.Ω.Σ.Ε , που δήλωνε την άφιξη του στην πόλη και την πρόθεση του να εξιχνιάσει την υπόθεση, αφού όμως πρώτα   απολαύσει την τοπική κουζίνα…Με το τηλεφώνημα λοιπόν αυτό  και πολλά «χρήσιμα» χαρτάκια που σκορπίστηκαν  στον χώρο , ξεκίνησε – πρώτος γρίφος – και το παιχνίδι…
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή



 

Συνολικες προβολες σελιδας