Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Παραδόθηκε στο Δήμο Σητείας ένα όχημα ”Road resque” ευγενική χορηγία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ελβετίας (Video)

DSC02567Παραδόθηκε στο Δήμο  Σητείας ένα όχημα ”Road resque” ευγενική χορηγία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ελβετίας.
Την διαδικασία η οποία είχε ξεκινήσει πρίν δυο χρόνια περίπου είχε αναλάβει και ολοκλήρωσε με επιτυχία ο επί χρόνια επισκεπτόμενως την πόλη της Σητείας κ.Patrik Ariette.

Ο κ.Patrik αντελήφθη την αναγκαιότητα χρήσης ενός τέτοιου τύπου οχήματος  το οποίο αντιμετωπίζει δύσκολα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων διαθέτοντας ένα πολύπλοκο εξοπλισμό που δίδει την δυνατότητα απεγκλωβισμού ατόμων με  ειδικά ψαλίδια, κατάσβεση δύσκολων περιπτώσεων πυρκαγιών , ρυμούλκησης κάτω από δύσκολες συνθήκες φωτισμού χώρων σε νυχτερινά περιστατικά κ.λ.π
Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί τον κ.Patrik και τους δυο συναδέλφους του που ολοκλήρωσαν με δαιδαλώδη διαδικασία και έφεραν οδικώς το όχημα στην πόλη μας.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς κατά την μεταφορά , ιδιαίτερα την ΑΝΕΚ LINES και την BLUE STAR FERRIES αλλά και την διοίκηση του SITIA BAY για την προσφορά της διαμονής των τριών Ελβετών στην πόλη μας. Το συγκεκριμένο όχημα θα ταξινομηθεί από τον Δήμο Σητείας και στην συνέχεια με την ΕΔΕΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία θα μπορεί να χρησιμοποιήτε με βάσει τις δυνατότητες που έχει.
Χαιρόμαστε που η περιοχή μας αποκτά ένα τέτοιο πολυεργαλείο και ευχόμαστε να είναι αχρείαστο.

Δείτε τις δυνατότητες αυτού του οχήματος όπως τα κατέγραψε ο STYLE 100 FM



Πηγή : Style 100Fm

DSC02567 DSC02568 DSC02570 DSC02573 DSC02575 DSC02581 DSC02586 DSC02590
DSC02593


Συνολικες προβολες σελιδας