Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στο Δήμο Σητείας

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0yWpTY35RjJO3ueJX_tUxemN4YnzsBe0ZgHNh8fpdMo-l4x0iΛόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο Δήμο Σητείας ενημερώνουμε τους πολίτες να είναι πολύ προσεχτικοί,  να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας πολιτικής προστασίας.

Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να αποφεύγουν τους δρόμους οι οποίοι είναι πλησίον υδατορεμάτων (ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΑΝΔΡΟΜΥΛΟΣ και τα παρακείμενα ρέματα) και να μην διασχίζουν δρόμους που διέρχονται μέσα από κοίτη ρέματος (ιρλανδικές διαβάσεις) με αυτοκίνητο ή πεζοί καθώς υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά.
Ιδιαίτερα στην Δημοτική Ενότητα Ιτάνου λόγω της αύξησης της στάθμης του νερού στην παραθαλάσσια λεκάνη του ποταμού που εκβάλει στην περιοχή Πλακοπούλες ,  οι πολίτες δεν πρέπει διέρχονται από τους αγροτικούς δρόμους που διασχίζουν την περιοχή καθώς υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πλημμύρικού φαινομένου.
Για πληροφορίες σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.


Συνολικες προβολες σελιδας